Teemapäivät ryhmille

Tervetuloa tapahtumien yhteydessä pidettäviin teemapäiviimme! Vuonna 2020 järjestimme kaksi teemapäivää, johon yritys Iltamat Iittalassa sai luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM) ja tapahtumat toteutettiin yhteistyössä useamman eri yrittäjän kanssa. Ensimmäisessä teemapäivässä oli luovan maalaamisen työpaja ja herkullinen vegeillallinen sekä Löytöretki pyhään -niminen juonnettu konsertti. Toinen teemapäivä koostui vaikuttavan ja kestävän äänenkäytön työpajasta,vegaanisesta illallisesta sekä konsertista kansanballadien maailmasta.


 Lue lisää vuoden 2020 teemapäivien ideasta ja toteutuksesta.

Information about Theme Days in English and information about Theme Days in Japanese.


Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme työpajan, ruokailun ja musiikillisen iltaohjelman myös tilauksesta. Kysy tarjous tiimillesi!

Asiakaspalvelu: Outi Vinkki +358 44 344 7455
outi.vinkki@gmail.com


Iittala Village

Iittala Village on mainio päiväretkikohde ryhmälle ja yksittäismatkailijalle. Iittalaan pääsee myös junalla. Lähialueen hienot valtakunnallisesti arvokkaat kulttuurimaisemat vetävät puoleensa runsaasti pyöräilijöitä ja seutukunnalla on myös hienoja mahdollisuuksia soratie-pyöräilystä kiinnostuneille. Iittalan taideasemaan kannattaa tutustua, liikkuu sitten autolla tai kaksipyöräisellä. Rautatieseisake on täynnä upeaa naivistista taidetta. Ja jos kesäaikaan päätyy Iittalaan, ei kannata jättää hyväntuulista Naivistit Iittalassa -kesänäyttelyä väliin. Tervetuloa nauttimaan Iittalan tunnelmasta!

  • Näkymä