Liput musiikki-iltamiin

Iltamat ovat teemallisia konsertteja ja musiikillisia tilaisuuksia, jotka toteutetaan tunnelmallisesti. 

Ammattimuusikoiden lisäksi niissä voi olla laulamassa ja soittamassa myös musiikinopiskelijoita ja lapsia. Konsertit on pääosin koko perheelle tarkoitettuja. Arvioi tilanne oman lapsesi kohdalla. Toivomme, että iltamista jäisi nuorimmillekin mukava kokemus mieleen.

Hanki lippu konserttiin tästä helposti. Tarkempaa tietoa konserteista ja tapahtumista saat kunkin tuotteen tiedoista. 

Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme tarinallisen konsertin tai teemallisen musiikillisen iltaohjelman myös tilauksesta. Kysy tarjous!

Tervetuloa tapahtumien yhteydessä järjestettäviin musiikki-iltoihimme! Lue mukavia muistoja menneistä musisoinneista iltamien blogista.


Teemapäivät

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja erinomaisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinallisiin musiikki-iltamiin. Vuonna 2020 toteutimme kaksi työpajaa teemapäivien yhteydessä. Lue lisää teemapäivä-esitteestä.

Vuonna 2020 toteutimme kaksi tapahtumaa. Ensimmäinen oli 7.3.2020 ja toinen 27.11.2020. Nämä teemapäivät olivat useamman yrittäjän yhteisponnistus ja yritys Iltamat Iittalassa sai niiden järjestämiseen luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM).

Otamme mielellämme näistä tapahtumista palautetta ja kokemuksia vastaan. Vuoden 2020 teemapäivien hinnat ja toimitusehdot koskevat juuri näitä tapahtumia ja järjestäjillä on jatkossa oikeus muutoksiin koskien hintoja ja kulukorvauksia.