Liput retkelle

Teemallisia ja tarinallisia retkiä maisemassa, osana teemapäivää tai erillisesti toteutettuina.

Tervetuloa inspiroitumaan ja rentoutumaan retkillemme Iittalan kylään ja lähimaisemiin! Retket voivat olla osa toiminnallisia teemapäiviä tai ohjelmallisia koulutuspäiviä. Järjestämme retkiä myös omina kokonaisuuksinaan.

Hanki lippu verkkokaupasta etukäteen. Tarkemmat tiedot tulevista retkistä löydät retkien tuotekuvauksista.

Iltamat Iittalassa tekee tarinallisia konsertteja sekä toiminnallisia teemapäiviä. Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme antoisan tapahtumapäivän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Työpajan tai retken yhdistäminen ruokailuun ja musiikilliseen ohjelmaan onnistuu Iittalassa tai ryhmäsi valitsemassa paikassa.

Retkiä, kursseja, musiikkiohjelmaa ja ruokatarjoilua on mahdollista toteuttaa tietyin ehdoin onnistuneesti myös ulkoilmassa. Voimme tehdä tapahtuman tai teemapäivän kauniissa ja rauhoittavassa kylämaisemassa. Voimme oppia ja inspiroitua ja kokea asioita yhdessä puhtaan luonnon keskellä metsässä ja vesistöjen äärellä tai arvokkaassa kulttuurimaisemassa. Kysy tarjous!


Iittala Village

Iittala Village sijaitsee vain noin tunnin matkan päässä kaupungeista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Iittalan juna-aseman taide-seisake on itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Voit ihailla junalla saapuessasi muun muassa taiteilija Kikka Nyrénin maalaamaa elämäniloista Satumetsä -muraalia junaradan alikulkukäytävässä ja Eino Viikilän Tanssiva karhu -pronssiveistosta Iittalan graniitista tehdyn pylvään päällä.

Naivistit Iittalassa järjestää vuosittain upeita taidenäyttelyitä kylässä. Omalta kotisohvaltasi voit tutustua ja hankkia itsellesi suomalaista käsityötä Artikas -verkkokaupasta. Lisää inspiraatiota kulttuurin ja taiteen kentältä löydät Kulttuurikiikarin sivustolta.

Iittalasta löydät monenlaista mukavaa ja hauskaa tekemistä ja Iittalan Lasimäellä pääset tekemään ostoksia taiteen, käsityön ja designin parissa. Paikan päällä on myös suklaatehdas ja maineikas edelleen toiminnassa oleva Iittala-Fiskarsin lasitehdas.

Tervetuloa Iittalaan!

  • Näkymä