Osta lippu helposti

Hanki lippusi tapahtumiimme tästä!

Lisää tietoa tuotteista on tuotekuvauksissa.

Huom!
Iltamat Iittalassa on pitänyt pitkän tauon yleisötilaisuuksien järjestämisessä.
Harras toiveemme on, että pystyisimme pitämään 1-2 konsertti-iltaa kauden 2023-2024 aikana.
Jos olet kiinnostunut yksityistilaisuuden järjestämisestä tai etsit tunnelmallista musiikkiohjelmaa juhliisi, ole meihin suoraan yhteydessä. Toivotamme tapahtumiemme kävijöille ja iltamien ystäville ihanan toimeliasta syksyä 2023!


Musiikkia muskarimusisoinnista tarinalauluihin

Ihania muistoja menneistä konserteista ja musiikki-iltamista voit lukea iltamien blogista. Nämä kaikki ja muutama muukin tapahtuma tehtiin vuonna 2020. Nyt on yleisötapahtumissa hiljaiseloa, mutta pientä liikettä on pinnan alla. Kyllä me vielä pääsemme musisoimaan ja silloin on riemu katossa ja mieli iloinen!

Lue:

Tunnelmia marraskuun teemapäivästä ja tarinalaulujen konsertista

Yhdistetty ulkoilmakonsertti ja kyläesittely Sattulan kylämiljöössä

IittalaJamit päräytti musiikkileikkikoululaisten kanssa yhdessä juhlan kunniaksi


Yhteystiedot

Iltamat Iittalassa, y-tunnus 1461801-2

Puhelin: 044 344 7455/ Outi Vinkki

Sähköposti: outi.vinkki@gmail.com

Facebook/ Instagram: Iltamat Iittalassa


Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Liikunta- ja kulttuuriedut käyvät moniin tuotteisiimme, mutta niillä ei voi tehdä ostoja verkkokaupan kautta. Sen sijaan Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelin ja Edenred Virike-setelin lisäksi maksaminen onnistuu kassalla näiden toimijoiden mobiili-sovellusten kautta. Jos käytät Smartum- tai Edenred-kulttuurietua tuotteen hankkimiseen, ole ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme varata sinulle paikan konserttiin tai työpajaan. Lisätietoa maksutavoista ja toimitusehdoista.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Noudatamme lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan ja pyrimme ottamaan nämä arvot huomioon tapahtumia tehdessämme. Noudatamme astioiden ja elintarvikkeiden kanssa toimiessa kaikkia puhtaus- ja turvallisuusmääräyksiä. Kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Järjestämme tapahtumat turvallisiksi ja tunnelmallisiksi. Toivotamme kaikki vieraat sydämellisesti tervetulleiksi konsertteihimme!

Saavutettavuus

Iittala on hyvin saavutettavissa. Helsinki, Tampere ja Turku ovat noin tunnin ajomatkan päässä. Iittalaan pääsee myös junalla. Lähiliikenne, VR palveluksessasi - sivulta saat lisätietoa lähijunien toiminnasta.

Iittala on yksi Hämeenlinnan kaupungin pitäjistä ja entisen Kalvolan kunnan keskus. Iittalan taajaman ympäriltä löytyy lukuisia vanhoja kyliä. Yhdessä näistä, Taljalan kylässä Iltamat Iittalassa -yrittäjä Outi Vinkki asuu perheineen. Yrittäjän kotitalo sopii mainiosti pienten kodikkaiden soittajaisten ja musiikki-iltojen tapahtumapaikaksi.

Taljala sijaitsee 7 kilometrin päässä Iittalan keskustasta ja kylä kuuluu valtakunnallisesti arvokkaaseen Sääksmäki-Tarttilan kulttuurimaisema-alueeseen. Iittalasta Taljalaan tultaessa ensimmäinen viisi kilometriä on päällystettyä tietä ja Iittalantieltä Taljalantielle käännyttäessä edessä on kahden kilometrin verran soratietä.

Linja-autolla pääsee muutamia kertoja päivässä Iittalantien ja Taljalantien risteyksen tuntumaan, josta Taljalan Tappitorille on reilun kilometrin matka. Kun jatkaa toisen mokoman, saapuukin jo perille.

Vekka-liikenteen aikataulut Iittalaan ja Taljalaan maanantaisin ja perjantaisin.