Osta lippu helposti

Hanki lippusi tapahtumiimme tästä!

Lisää tietoa tuotteista on tuotekuvauksissa.

Huom!
Iltamat Iittalassa järjestää yleisötapahtumia sitten, kun olosuhteet niihin ovat taas riittävän turvalliset ja vakaat. Jos olet kiinnostunut yksityistilaisuuden järjestämisestä tai etsit vaikkapa musiikkiohjelmaa juhliisi, ole meihin suoraan yhteydessä. Toivotamme tapahtumiemme kävijöille ja iltamien ystäville onnellista uutta vuotta 2022!


Musiikkia muskarimusisoinnista tarinalauluihin

Ihania muistoja menneistä konserteista ja musiikki-iltamista voit lukea iltamien blogista. Nämä kaikki ja muutama muukin tapahtuma tehtiin vuonna 2020. Nyt on yleisötapahtumissa hiljaiseloa, mutta pientä liikettä on pinnan alla. Vielä me pääsemme taas musisoimaan ja silloin on riemu katossa ja mieli iloinen!

Lue:

Tunnelmia marraskuun teemapäivästä ja tarinalaulujen konsertista

Yhdistetty ulkoilmakonsertti ja kyläesittely Sattulan kylämiljöössä

IittalaJamit päräytti musiikkileikkikoululaisten kanssa yhdessä juhlan kunniaksi


Yhteystiedot

Iltamat Iittalassa, y-tunnus 1461801-2

Puhelin: 044 344 7455/ Outi Vinkki

Sähköposti: outi.vinkki@gmail.com

Facebook/ Instagram: Iltamat Iittalassa


Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Liikunta- ja kulttuuriedut käyvät moniin tuotteisiimme, mutta niillä ei voi tehdä ostoja verkkokaupan kautta. Sen sijaan Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelin ja Edenred Virike-setelin lisäksi maksaminen onnistuu kassalla näiden toimijoiden mobiili-sovellusten kautta. Jos käytät Smartum- tai Edenred-kulttuurietua tuotteen hankkimiseen, ole ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme varata sinulle paikan konserttiin tai työpajaan. Lisätietoa maksutavoista ja toimitusehdoista.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan, emmekä käytä tapahtumissa kertakäyttöastioita. Noudatamme astioiden ja elintarvikkeiden kanssa toimiessa kaikkia puhtaus- ja turvallisuusmääräyksiä. Kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Järjestämme tapahtumat turvallisiksi ja tunnelmallisiksi. Toivotamme kaikki vieraat sydämellisesti tervetulleiksi konsertteihimme!

Saavutettavuus

Iittala on hyvin saavutettavissa. Helsinki, Tampere ja Turku ovat noin tunnin ajomatkan päässä. Iittalaan pääsee myös junalla. Lähiliikenne, VR palveluksessasi - sivulta saat lisätietoa lähijunien toiminnasta.