Ohjelmaa ryhmille

Iltamat Iittalassa

Iltamat Iittalassa tekee tarinallisia konsertteja ja teemallisia tapahtumia tunnelmallisesti. Tarjoamme uniikkeja aktiviteetteja ja lämpimiä kohtaamisia hämäläisessä kulttuuri- ja kylämaisemassa. Järjestämme taiteeseen, luontoon ja luovuuteen sekä kulttuuriperintöön liittyviä retkiä ja työpajoja Iittalassa ja lähialueilla. Toimimme vastuullisesti ja noudatamme kestävän kehityksen periaatteita. Tervetuloa viihtymään!

Ohjelmaa ryhmille

Järjestämme ryhmille erilaisia aktiviteetteja rauhoittavan ja puhtaan luonnon keskellä. Kehitämme toiminnallisia kursseja ja työpajoja ryhmien tarpeisiin sekä tunnelmallisia retkiä lähiluontoon. Meiltä saat vuosijuhlaan tai tiimipäivään lämminhenkistä ja kodinomaista tunnelmaa Iittalan vireässä kylämaisemassa ja lähiseudun valtakunnallisesti arvokkaiden kulttuurimaisemien äärellä. Kysy lisätietoja tai kerro ideasi, niin koitamme mahdollisuuksien mukaan auttaa! Soita 044 344 7455 / Outi Vinkki

Saavutettavuus

Iittala Village sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Iittalaan pääsee junalla ja kylä onkin mainio pyörä-juna-kohde. Lähiliikenne, VR palveluksessasi - sivulta saat lisätietoa lähijunien toiminnasta.

Iittalan alueella on joitakin vaihtoehtoja tapahtumatiloiksi. Mahdollista on toteuttaa tapahtuma- tai virkistyspäivä myös asiakkaan itse valitsemassa paikassa. Monet iltamien aktiviteetit soveltuvat mainiosti toteutettaviksi sekä sisätiloissa että ulkoilmassa.

Iittala on yksi Hämeenlinnan kaupungin pitäjistä ja entisen Kalvolan kunnan keskus. Iittalan taajaman ympäriltä löytyy lukuisia vanhoja kyliä. Yhdessä näistä, Taljalan kylässä Iltamat Iittalassa -yrittäjä Outi Vinkki asuu perheineen. Yrittäjän kotitalo ja sen metsäinen koristepiha Jussinhaka sopii mainiosti pienten tapahtumien järjestämiseen.

Taljala sijaitsee 7 kilometrin päässä Iittalan keskustasta ja kylä kuuluu valtakunnallisesti arvokkaaseen Sääksmäki-Tarttilan kulttuurimaisema-alueeseen. Iittalasta Taljalaan tultaessa ensimmäinen viisi kilometriä on päällystettyä tietä ja Iittalantieltä Taljalantielle käännyttäessä edessä on kahden kilometrin verran soratietä.

Linja-autolla pääsee muutamia kertoja päivässä Iittalantien ja Taljalantien risteyksen tuntumaan, josta Taljalan Tappitorille on reilun kilometrin matka. Kun jatkaa toisen mokoman, saapuukin jo perille.

Puutarha Jussinhaka kutsuu retkivieraat viihtymään ja tarjoaa hyvän paikan suunnistaa ohjatulle retkelle lähiluontoon.

Teemapäivät

Iltamat Iittalassa järjestää erilaisia aktiviteetteja ryhmille. Yritysten, yhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin suunnittelemme mielellämme uniikin ja koskettavan konsertin. Kodikas ja tiivis tunnelma tempaa mukaansa, kun taiteilijat paneutuvat illan aiheeseen tarinoiden ja laulujen kautta. Monenlaisia soittimia on nähtävänä ja kuultavana. 

Kauttamme on mahdollista saada yksinkertaiseen maastoruokailuun ratkaisuja. Iltamaemännän omien tyttärien 4H-yritys Taljalan tarjoilu on omiaan Pop Up -kahviloiden järjestämisessä, pienimuotoisessa leivonnaisten myynnissä ja kahvinkeitto- sekä tarjoiluapuna toimimisessa erilaisissa tilaisuuksissa.

Voimme koostaa ohjelmaamme ryhmäsi tarpeisiin istuvaksi yhteistyössä valitsemasi pitopalvelu-yrityksen, kahvilan pitäjän tai ravintoloitsijan kanssa, ja kauttamme löytyy teemaan sopivaan tarjoilemiseen astioita ja somisteita. Iltamilta on mahdollista tilata työpajan, kahvitarjoilun ja musiikki-iltamien kokonaisuus tai jonkinlainen yhdistelmä näistä.

CreMa -tukea (AVEK, OKM) saaneen teemapäivä-pilotoinnin toteutuksessa vuonna 2020 tarjoiltiin kaksi tapahtumaa Mariia Ruusunlahden suunnitteleman ja loihtiman vegeillallisen kera. Teemapäivissä yhdistyy kurssi tai työpaja maukkaaseen illallistarjoiluun. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinallisiin musiikki-iltamiin.

Yleisötapahtumat

Iltamien konsertit ovat juonnettuja ja esiintyjät toimivat illan emäntinä ja isäntinä soittamisen, laulamisen ja tarinan kertomisen lisäksi. Tapahtumiin ovat pääsääntöisin tervetulleita myös lapset. Tarkista yksityiskohdat konserttikuvauksista.

Teemme musiikkiesityksiä ja tapahtumia monenlaisissa tiloissa ja myös maisemassa. Musiikki-iltamiin lippuja myydään useimmiten myös ovelta. Lippuja tuleviin yleisölle suunnattuihin tapahtumiin, retkiin ja konsertteihin voit hankkia verkkokaupastamme.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja noudatamme lakeja ja säädöksiä. Kehitämme ryhmille ohjelmaa vastuullisuuden, saavutettavuuden ja kestävän kehityksen näkökulmasta ja luonnon monimuotoisuuden ymmärtäminen on avainasemassa. Vältämme tapahtumissamme kertakäyttöastioiden käyttöä ja kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Tarjoiluiden raaka-aineissa panostamme kestäviin valintoihin ja pyrimme toimimaan vastuullisesti ostopalveluiden käytössä ja materiaalihankinnoissa. Huolehdimme hygieenisyydestä ja järjestämme aktiviteetit ja tapahtumat tunnelmallisiksi ja turvallisiksi.

Ajankohtaista

Voit seurata meitä verkkosivuillamme tai sosiaalisessa mediassa (Facebook/ Instagram). Youtube-kanavaltamme löydät tunnelmallisia musiikki-videoitamme sekä lyhyen yritysesittelyn. Siinä juttelemme toiminnastamme ja yhdessä laulamisesta. Videon lopussa kuulet, kuinka voit hankkia itsellesi pienen laulu-lahjan.

Verkkosivuilta pääset tilaamaan uutiskirjeemme ja lukemaan blogi-kirjoituksiamme.


Yhteystiedot

Iltamat Iittalassa, y-tunnus 1461801-2

Puhelin: 044 344 7455/ Outi Vinkki

Sähköposti: outi.vinkki@gmail.com

Facebook/ Instagram: Iltamat Iittalassa


Lue lisää: Ideoita ja aktiviteetteja ryhmille!