Ohjelmaa ryhmille

Kodikas ja lämminhenkinen vaihtoehto työporukan tyky-päivälle ja ystäväpiirin kanssa toteutettavalle rentoutumispäivälle - Tarinallinen ja teemallinen virkistyspäivä Iittalan kylässä tunnelmallisen retken, työpajan ja hyvän ruuan sekä musiikin merkeissä. Koostamme juuri sinun ryhmällesi sopivan, uniikin kokonaisuuden. 

Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme lämminhenkisen ja rentouttavan toiminnallisen päivän yhdistämällä sisällä tai ulkona toteutettavan aktiviteetin ruokailuun ja musiikilliseen ohjelman. Luovan maalaamisen kurssi, tarinatori tai soittopaja voidaan toteuttaa tietyin varauksin myös luonnossa ja maisemassa. Sama koskee konserttia. Kulttuurimaisemassa ja luonnon helmassa toteutettuihin retkiin voidaan niin ikään yhdistää ulkona toteutettavia herkutteluhetkiä, kuten ruokailua ja kahvittelua. Retkeen sisältöä ja tunnelmaa tuovat herkulliset tarjottavat, joiden valmistamisessa on hyödynnetty makuja maisemasta.

Toimimme vastuullisesti ja turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Tulevissa tapahtumissa noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään puhtautta ja hygieenisyyttä. Järjestämme tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi. Toivotamme vieraamme sydämellisesti tervetulleiksi!

Iltamat Iittalassa tekee tarinallisia konsertteja ja tunnelmallisia teemapäiviä laadulla ja lämmöllä. Työporukan tai matkailijaryhmän yksityistilaisuus voidaan toteuttaa Iittalan kylässä tai jossakin muussa asiakkaan valitsemassa kohteessa. Kysy tarjous!


Teemapäivä Iittalassa perjantaina 27.11.2020

Tervetuloa ryhmäsi kanssa tapahtumien yhteydessä pidettäviin sykähdyttäviin teemapäiviimme! Marraskuun 2020 teemapäivillä on tarjolla vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja, vegeillallinen ja kertomalaulujen konsertti. Iltamat Iittalassa - Lue ajankohtaista tietoa tulevasta teemapäivästä 27.11.2020 Iittala Village.

Puheen Flow -äänenkäytön kurssille otetaan yhteensä 12 osallistujaa. Vegeillalliselle pääsee 30 ruokailijaa ja konserttilippuja Balladin kaikuja -iltamiin rajoitetaan varmuuden vuoksi tässä vaiheessa 40 konsertti-vieraaseen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan!

Liput tapahtumiin hankit helposti verkkokaupastamme! Tilaustuotteissa voimme toimittaa laskun. Näissä tapauksissa veloitamme ryhmältä tuotteesta tai tapahtumasta etukäteen vähintään 50% sovitusta summasta. Liikunta- ja kulttuuriedut käyvät moniin tuotteisiimme, mutta niillä ei voi tehdä ostoja verkkokaupan kautta. Jos käytät Smartum- tai Edenred-kulttuurietua tuotteen hankkimiseen, ole ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme varata sinulle paikan konserttiin tai työpajaan.  Lisätietoa maksutavoista ja toimitusehdoista.

Kohde on hyvin saavutettavissa. Helsinki, Tampere ja Turku ovat noin tunnin ajomatkan päässä ja Iittalaan pääsee myös junalla. Iltamat Iittalassa rakentaa antoisan tarinallisen ja teemallisen tiimipäivän työporukalle ja matkailijaryhmälle paikassa Iittala Village. Lähiliikenne, VR palveluksessasi - sivulta saat lisätietoa lähijunien toiminnasta.


Iittala Village

Iittalan kylässä on toiminnassa edelleenkin maineikas lasitehdas. Matkailija voi puhaltaa oman maljakon ja käydä ihailemassa lasinpuhaltajien työtä tehtaan katseluparvelta. Iittalan Lasimäellä on mahdollisuus kierrellä butiikeissa ja hankkia muun muassa seuraavia tuotteita: taide, design, käsityöt, vaatteet, sisustustuotteet ja artesaanisuklaa. Alueella on myös Design-museo. Naivistit Iittalassa järjestää suosittuja taidenäyttelyitä ja heillä on myös mielenkiintoista työpaja-toimintaa. Iittala Village tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja ryhmille ja niistä on mahdollista koostaa antoisa ohjelma yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Tervetuloa Iittalaan!