Liput illalliselle

Tapahtumapäiviin liittyvät ruoka-tarjoilut. Tervetuloa herkutttelemaan!

Tervetuloa tapahtumien yhteydessä järjestettäville illallisille! Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme työpajan, ruokailun ja musiikillisen iltaohjelman myös tilauksesta. Kysy tarjous!

Kevään 2020 teemapäivien yhteydessä meillä on mahdollisuus päästä maistamaan ihastuttavan ja inspiroivan Mariia Ruusunlahden valmistamaa vegaanista ruokaa.

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja erinomaisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinallisiin musiikki-iltamiin. Illalliselle voi ostaa lipun erikseen. Mahdollisuus on myös hankkia koko päivän paketti, joka pitää sisällään työpajan, illallisen ja musiikilliset iltamat.

Vuonna 2020 järjestämme kaksi vege-illallista teemapäivien yhteydessä. Ensimmäinen on 7.3.2020 klo 18 ja toisen ajankohta on 27.11.2020. Näiden illallisten kaikki annokset ovat täysin vegaanisia ja gluteenittomia.

Tervetuloa Iittalaan!

Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja yritys Iltamat Iittalassa on saanut niiden järjestämiseen luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM). Hinnat ja toimitusehdot koskevat juuri näitä tapahtumia ja järjestäjillä on jatkossa oikeus muutoksiin koskien hintoja ja kulukorvauksia.

  • Näkymä