Liput työpajaan

Antoisia toiminnallisia ja teemallisia kursseja ja koulutuksia, sekä ohjelmallisia koulutuspäiviä.

Tervetuloa tapahtumien yhteydessä pidettäviin työpajoihimme! Hanki lippu verkkokaupasta etukäteen. Tarkemmat tiedot tulevista työpajoista ja kursseista löydät tuotekuvauksista.

 Yrityksien, työyhteisöjen ja matkailijaryhmien tarpeisiin kokoamme mielellämme työpajan, ruokailun ja musiikillisen iltaohjelman myös tilauksesta. Kysy tarjous!

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja erinomaisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinallisiin musiikki-iltamiin. Työpajoihin voi ostaa lipun erikseen. Mahdollisuus on myös hankkia koko päivän paketti, joka pitää sisällään työpajan, illallisen ja musiikilliset iltamat.

Vuonna 2020 toteutetamme kaksi työpajaa teemapäivien yhteydessä. Ensimmäinen on lauantaina 7.3.2020 klo 13 ja toinen perjantaina 27.11.2020.

Tervetuloa Iittalaan!

Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja yritys Iltamat Iittalassa on saanut niiden järjestämiseen luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM). Hinnat ja toimitusehdot koskevat juuri näitä tapahtumia ja järjestäjillä on jatkossa oikeus muutoksiin koskien hintoja ja kulukorvauksia.

  • Näkymä