Osta lippu helposti

Hanki lippusi tapahtumiimme tästä! Lisää tietoa tuotteista tuotekuvauksissa.

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vegaanisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen konserttiin paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päästä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. 

Voit ostaa lipun kuhunkin tapahtumaan erikseen. Parhaimman kokemuksen saat, kun hankit lipun koko päiväksi. Tervetuloa nauttimaan Iittalan välittömästä ja rauhallisesta kylätunnelmasta!

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Liikunta- ja kulttuuriedut käyvät moniin tuotteisiimme, mutta niillä ei voi tehdä ostoja verkkokaupan kautta. Sen sijaan Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelin ja Edenred Virike-setelin lisäksi maksaminen onnistuu kassalla näiden toimijoiden mobiili-sovellusten kautta. Jos käytät Smartum- tai Edenred-kulttuurietua tuotteen hankkimiseen, ole ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme varata sinulle paikan konserttiin tai työpajaan. Lisätietoa maksutavoista ja toimitusehdoista.

Teemapäivä Iittalassa perjantaina 27.11.2020

Seuraava teemapäivä-tapahtuma on perjantaina 27. marraskuuta 2020 alkaen klo 13. Luvassa on Liisi Petterssonin (Ääniluotsi) pitämä vaikuttavan ja kestävän äänenkäytön työpaja ja Mariia Ruusunlahden loihtima ja tarjoilema herkullinen vegaaninen ja gluteeniton illallinen, sekä kotoisa konsertti kansanballadien ja kertomalaulujen teemalla tarinalliseen iltama-tyyliin.

Toimimme vastuullisesti ja turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Tulevissa tapahtumissa noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Noudatamme ympäristö-vastuullisuutta, emmekä käytä tapahtumissa kertakäyttöastioita. Noudatamme astioiden ja elintarvikkeiden kanssa toimiessa kaikkia puhtaus- ja turvallisuusmääräyksiä. Järjestämme tulevan tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi. Toivotamme kaikki vieraat sydämellisesti tervetulleiksi!

Iittala on hyvin saavutettavissa. Helsinki, Tampere ja Turku ovat noin tunnin ajomatkan päässä. Iittalaan pääsee myös junalla. Lähiliikenne, VR palveluksessasi - sivulta saat lisätietoa lähijunien toiminnasta.

Varaa koko päivä yksin tai ystäväsi kanssa. Teemapäivä soveltuu hyvin myös työyhteisön tyhy-, tyky-, ja virkistyspäiväksi tai virkistäväksi ja kehittäväksi vaihtoehdoksi pikkujouluille. Jos kyseessä on ryhmä, hanki liput ajoissa, koska niitä on rajoitetusti. Puheen Flow -äänenkäytön kurssille otetaan yhteensä 12 osallistujaa. Vegeillalliselle pääsee 30 ruokailijaa ja konserttilippuja Balladin kaikuja -iltamiin rajoitetaan varmuuden vuoksi tässä vaiheessa 40 konsertti-vieraaseen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan! Iittala on hyvin saavutettavissa junaillen ja autolla. Osta lippu teemapäivään!

Tervetuloa Iittalaan!

Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja niihin on saatu luovan alan CreMA-tukea (AVEK, OKM).