Vegeillallinen Iittalassa 27.11.2020 klo 18. Tervetuloa herkuttelemaan
Vegeillallinen Iittalassa 27.11.2020 klo 18. Tervetuloa herkuttelemaan

Vegeillallinen Iittalassa 27.11.2020 klo 18. Tervetuloa herkuttelemaan

$ 48.78
Sisältää alv. 14 %

Sykkiikö sydämesi vegaaniselle ruualle? Oletko kokeilunhaluinen tutustumaan uusiin makuihin? Ehkä etsit gluteenitonta vaihtoehtoa? Tervetuloa herkuttelemaan!

Tämä on esittelytuote.

Illallisen valmistaa ja tarjoilee inspiroiva vegaanisen ruuan taitaja Mariia Ruusunlahti. Kaikki kattaukset ovat monipuolisia, värikkäitä, maukkaita ja täysin vegaanisia ja gluteenittomia

Mariia Ruusunlahti on jo lähes yhdeksän vuoden ajan jatkuvasti etsinyt keinoja lisätä vegaanisen ruoan osuutta ruoanlaittajien keittiöissä. ”Suuri osa kohtaamistani ihmisistä kertoo mielellään kasvattavansa kasvisruoan käyttöä - tieto ja taito vain puuttuvat! Teen ruokaa suurella sydämellä ja iloitsen joka kerta kun vaikkapa juuri illalliseni on rohkaissut kokkauskokeiluihin myös kotona.”

Noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Vegeillalliselle otetaan korkeintaan 30 ruokailijaa. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan!


Perjantaina 27.11.2020 klo 18

Hinnat

Aikuinen 45 €

"Tiedustele halutessasi lastenlippujen hintaa ja saatavuutta soittamalla numeroon 044-344 7455 /Outi. Alle 3-vuotiaat lapset ruokailevat veloituksetta ruokailevan aikuisen seurassa. Ilmoita kuitenkin meille, jos lapsesi tarvitsee syöttötuolia."

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala

Illallinen on täysin vegaaninen ja gluteeniton.

Illalliseen kuuluu alkukeitto, salaatit, pääruoka ja jälkiruoka sekä kahvi ja tee.

Liput illalliselle myydään etukäteen. Mahdollisuus ostaa myös teemapäivän paketti, joka pitää sisällään sen päivän työpajan, illallisen ja musiikilliset iltamat. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ruokailuissa alv 14%).


Teemapäivät Iittalassa

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vegaanisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen konserttiin paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päästä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja niihin on saatu luovan alan CreMA-tukea (AVEK, OKM). Järjestämme tulevan tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi. Tervetuloa Iittalaan! Hanki lippu teemapäivään!