Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18
Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18 Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18 Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18 Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18

Sielun muotokuva - Intuitiivinen muotokuva 31.07.2020 klo 13 - 18

30,00 €
Sisältää alv. 24 %

Nähdyksi tulemisen tunne läsnäolon ilmapiirissä - Muotokuva sisäisen maailman tunnelmista, joita kuvataiteilija Liisa Rasinkangas myös sanoittaa maalatessaan.

Tämä on esittelytuote.

Kuvataiteilija Liisa Rasinkangas maalaa yleisöstä sielunmuotokuvia eli intuitiivisia muotokuvia. Sielunmuotokuvaan piirtyy sisäisen maailman tunnelmia, joita Liisa myös sanoittaa maalatessaan. Taiteilija kokee maalatessaan ammentavansa mallin läsnäolosta ja energiasta maalauksen tunnelman, värit ja muodot.

Sielunmuotokuvaan voi nousta mallille merkittäviä teemoja ja taiteilija sanoittaa työskentelyään siten, että maalaushetki on vuoropuhelua mallin ja taiteilijan välillä. Parhaimmillaan sielunmuotokuva tarjoaa nähdyksi tulemisen kokemuksen.

Intuitiivisen muotokuvan maalauspäivä toteutetaan puutarhassa. Maalaushetken jälkeen mallilla on mahdollisuus ostaa teos itselleen. Tässä tapauksessa maalaushetken maksu hyvitetään taulun hinnasta.

Maalaustapahtumaan on yleisö tervetullut nauttimaan puutarhan ja kesäpäivän tunnelmasta sekä Vinkin tyttöjen Pop Up -kahvilan antimista.

Sydämellisesti tervetuloa!


Sielun muotokuvan maalausaikoja klo 13-19

Halutessaan maalausajan voi varata etukäteen soittamalla:
044-344 7455 / Outi Vinkki

Varattavat maalausajat:
klo 13:00
klo 14:00
klo 15:00
klo 16:00
klo 17:00
klo 18:00
Varattavat maalausajat ovat arvioita.

Jäitkö ilman maalausaikaa? Tilaisuudessa on mahdollista päästä maalatuksi, jos taiteilija työskenteleekin suunniteltua nopeammin.


Tilaisuuteen saa tulla myös katselemaan maalaamista ja nauttimaan päivän tunnelmasta. Pop Up Café Jussinhaka tarjoilee terassille kahvia ja pientä hyvää. Vapaa pääsy.


Taiteilija Liisa Rasinkangas maalaa intuitiiviseksi kutsumansa nopean työtavan lisäksi myös ihan perinteisiä maalausteoksia. "Intuitiivisen ja nopean tavan lisäksi maalaan myös hitaasti ja pitkäänkin teoksia kotityöhuoneellani. Intuitiivinen tapa on tuonut hitaaseen puurtamiseen keveyttä ja raikkautta. Suhtaudun maalaamiseen edelleen vakavasti. Keveys tarkoittaa, että maalaamisessa on iloa ja sallivuutta. Virheetkin voivat olla mahdollisuuksia." Liisa Rasinkangas sanoo.

 

Tutustu taiteilija Liisa Rasinkankaan ajatuksiin hänen taiteilija-blogissaan.


Hinnat:
Sielunmuotokuvan mallina oleminen maksaa 30 €, joka kattaa materiaalikulut.
Oman muotokuvan saa halutessaan ostaa, jolloin materiaalimaksu hyvitetään.

Maalausten hintahaarukka on noin 50 - 300 €. Hinnat määräytyvät maalauspohjan koon mukaan. Tapahtumassa on mukana erikokoisia pohjia, joista malli saa valita itselleen sopivimman.


Pop Up Café Jussinhaka

Kahvia, teetä, mehua ja pieniä herkkuja tarjoilevat Vinkin tytöt terassille. Maksuksi kelpaa paikan päällä käteinen ja pankkikortti. Tervetuloa nauttimaan kesäpäivästä Taljalan kylään! Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Puutarha Jussinhaka kutsuu aistimaan kesän 2020 puutarha-tunnelmia.


Taiteilija Liisa Rasinkangas

Liisa Rasinkangas on vuonna 2011 valmistunut kuvataiteilijaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja asuu ja työskentelee Hämeenlinnassa. Hän on pitänyt vuosittain soolo- ja yhteisnäyttelyitä toimien intohimoisesti taiteilijan ammatissa. 

Liisa on erikoistunut intuitiiviseen maalaamiseen. Henkilökohtainen ja taiteellinen loppuun palaminen käynnisti hänen elämässään uuden vaiheen, jonka ansiosta hän lisäsi luovuutta ja elinvoimaisuutta ilmaisutapaansa. Samalla Liisalle aukeni aivan uudenlainen tapa suhtautua maalaamiseen. Intuitiivinen lähestymistapa toi maalaamiseen armollisuutta, kommunikointia taiteen mysteerin kanssa sekä mielen hallinnan opettelua. Intuitiivinen työskentely nosti esiin myös taiteilijan herkkyyden voimavarana.

Sielunmuotokuvien työstäminen alkoikin tämän uuden vaiheen aikana. Liisa on maalannut intuitiivisesti maalattuja muotokuvia vuodesta 2016 lähtien tilauksesta ateljeessaan, yksityiskodeissa, puodeissa ja kahviloissa sekä muissa tiloissa, joihin hänet on kutsuttu. Tutustu Liisa Rasinkankaan taiteeseen hänen taiteilija-verkkosivuillaan.


Tuotekuvat: Esa Toppila ja Liisa Rasinkangas