Puheen Flow -vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja 27.11.2020 klo 13
Puheen Flow -vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja 27.11.2020 klo 13

Puheen Flow -vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja 27.11.2020 klo 13

$ 130.09
Sisältää alv. 24 %

Käytätkö ääntäsi päivittäin paljon? Väsyykö äänesi helposti? Haluaisitko puhua kuuluvammin, rohkeammin ja vaikuttavammin? Tämä työpaja on juuri sinulle!

Tämä on esittelytuote.

Tule Puheen Flow -työpajaan innostumaan ja oppimaan. Äänessäsi on huomattavan paljon ilmaisupotentiaalia, kun opit käyttämään sitä rennommin, vaikuttavammin ja kestävämmin. Pääset oman äänenkäyttösi kehittämisessä hyvään alkuun. Käytämme harjoituksissa äänitieteen ja äänipedagogiikan soveltavia menetelmiä.

Noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Puheen Flow -äänenkäytön kurssille otetaan vain 8 osallistujaa. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan!


Työpaja sisältää:

 • tietoa äänestä ja vaikuttavasta ja kestävästä äänenkäytöstä 
 • ohjausta äänenkäytön tyypillisimpiin haasteisiin 
 • kirjalliset harjoitusohjeet 10 minuutin harjoitusohjelmaan, jolla jatkat harjoittelua työpajan jälkeenkin
 • vinkkejä äänenhuoltoon

Työpajassa opit:

 • tuottamaan ääntäsi terveesti 
 • hyödyntämään eri äänenlaatuja viestinnässä 
 • lisäämään puheesi selkeyttä ja äänesi sointia 
 • voimistamaan ääntäsi taloudellisesti 
 • huoltamaan ääntäsi erilaisin apuvälinein 


Puheen flow -valmennuksista sanottua:

"Kiitos todella intensiivisestä, mukaansatempaavasta, rennosta ja tehokkaasta kurssista. Sain paljon työkaluja ääneni käyttöön ja sen huoltamiseen." - Merja Turunen, sairaanhoitaja ja saattohoidon asiantuntija

“Tuli sellainen tunne, että omasta äänestä voi ja kannattaa huolehtia. Suosittelen kaikille, jotka puhuu tai laulaa tai muuten haluaa tehostaa omaa äänenhuoltoa ja käyttöä.” -Sanna Puheen flow -työpajassa

“Oli erittäin miellyttävä ja hyödyllinen kokemus, Liisi on tosi osaava ja mukava valmentaja! Myös kanssavalmennettavat olivat mukavia ja rentoja, joten ilmapiiri oli oppimisen kannalta erittäin hyvä. Aika meni tosi nopeasti!” -Vesa Laine


Työpajan käytyäsi  

 • tiedät, mistä äänen väsyminen johtuu ja miten sitä voi ehkäistä 
 • osaat käyttää ääntäsi taloudellisemmin 
 • ilmaiset äänelläsi entistä tietoisemmin ja vapautuneemmin 
 • sinulla on 10 minuutin harjoitusohjelma, jolla voit jatkaa harjoittelua myös kotona
 • osaat huoltaa ääntäsi päivittäin sekä flunssan tai äänen äkillisen rasittumien yhteydessä


Työpaja sopii kaikille äänenkäyttäjille: opettajille, varhaiskasvattajille, liikunnanohjaajille, terapeuteille, myyjille ja asiakaspalvelijoille.

Työpajan kesto on 4 tuntia.


Perjantaina 27.11.2020 klo 13

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala


Liput työpajaan myydään etukäteen. Mahdollisuus ostaa myös teemapäivän paketti, joka pitää sisällään sen päivän työpajan, illallisen ja musiikilliset iltamat. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (työpajoissa alv 24%).

Liisi Pettersson on äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja, laulupedagogi (amk) ja vokologi (FM). Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta, Suomen ainoasta puhetekniikan maisterikoulutusta antavasta yksiköstä. Liisi on valmentanut yli viiden vuoden ajan puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä sekä esiintymään rohkeasti ja uskottavasti. Hän valmentaa laulua, äänenkäyttöä ja esiintymistä henkilökohtaiseen valmennukseen tulijoille ja työyhteisöille yrityksessään Ääniluotsi.


Teemapäivät

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vegaanisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen konserttiin paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päästä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja niihin on saatu luovan alan CreMA-tukea (AVEK, OKM). Järjestämme tulevan tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi.

Tervetuloa Iittalaan!  Hanki lippu teemapäivään!