Puheen Flow -kurssi, vegeillallinen ja tarinalaulujen ilta 27.11.2020
Puheen Flow -kurssi, vegeillallinen ja tarinalaulujen ilta 27.11.2020

Puheen Flow -kurssi, vegeillallinen ja tarinalaulujen ilta 27.11.2020

$ 180.62
Sisältää alv. 20.61 %

Kestävän ja vaikuttavan äänen työpaja ääni-työntekijöille, täysin vegaaninen ja gluteeniton illallinen ja Iltamat Iittalassa -konsertti paikassa Iittala Village

Tämä on esittelytuote.

Teemapäivä kestävän äänen, herkullisen vege-ruuan ja tunnelmallisten tarinalaulujen äärellä

Perjantaina 27.11.2020 klo 13 - 21.30

Tervetuloa kestävän ja vaikuttavan äänenkäytön kurssille, herkulliselle vegeillallliselle ja tarinalaulun konserttiin Iittalaan! Marraskuisena perjantaina keskitymme äänenhuoltoon ja äänen kehittämiseen. Nautimme herkullisesta, värikkäästä ja monipuolisesta täysin vegaanisesta ja gluteenittomasta ruuasta ja iltamien teemallisesta musiikki-illasta Iittalan kylässä. Teemapäivän ohjelma sopii ryhmille ja yksittäisille henkilöille. Lippuja on rajallisesti, joten hanki omasi pian! Tarkemmat tiedot löytyy kunkin tuotteen yksittäiskuvauksesta.

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vege-illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen musiikki-päräytykseen illalla paikassa Iittala Village. Iittala sijaitsee vain reilun tunnin matkan päässä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla.

Teemapäivään voi osallistua henkilöt ja ryhmät. Jos kyseessä on ryhmä, kannattaa hankkia liput ajoissa, koska niitä on rajoitetusti.

Marraskuun teemapäivä on 27.11.2020 Iittalassa. Puheen Flow -äänenkäytön kurssille otetaan yhteensä 8 osallistujaa. Vegeillalliselle pääsee 30 ruokailijaa ja konserttilippuja Balladin kaikuja -iltamiin rajoitetaan varmuuden vuoksi tässä vaiheessa 30 konsertti-vieraaseen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan!

Perjantaina 27.11.2020 klo 13.00  - 21.30

•Puheen Flow - vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja klo 13 - 17

Vetäjänä laulunopettaja, vokologi ja äänivalmentaja Liisi Pettersson, Ääniluotsi

•Vege-illallinen klo 18. Sen valmistaa ja tarjoilee Mariia Ruusunlahti

•Balladin kaikuja - Ideas from Storytelling Music and Traditional Ballads klo 20-21.30. Musiikista vastaa Iltamat Iittalassa

Koko päivä hintaan 168 €

Sydämellisesti tervetuloa!

Työpaja sopii kaikille äänenkäyttäjille: opettajille, varhaiskasvattajille, liikunnanohjaajille, terapeuteille, myyjille ja asiakaspalvelijoille.

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala

Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja niihin on saatu luovan alan CreMA-tukea (AVEK, OKM). Hinnoittelu koskee juuri tätä tapahtumaa ja järjestäjä pidättää oikeuden jatkossa hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Yksittäisistä tuotteista löydät lisää tietoa klikkaamalla erikseen niitä. Ostamalla Puheen Flow -kurssi, vegeillallinen ja tarinalaulujen ilta 27.11.2020 -tuotepaketin, kokonaissumma tulee hieman edullisemmaksi. Huomioi kuitenkin, että tämän verkkokaupan tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Poikkeuksena työpajan osalta osallistujan sairastuminen. Otamme mielellämme myös palautetta vastaan ja pyydämme ongelmatilanteissa olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu: +358 44 344 7455 / Outi

outi.vinkki@gmail.com