Musiikin matkassa -Ideas from Romani Folk Music and Songs
Musiikin matkassa -Ideas from Romani Folk Music and Songs

Musiikin matkassa -Ideas from Romani Folk Music and Songs

$ 1,757.58
Sisältää alv. 10 %

Tunnelmallinen ja uniikki musiikillinen ohjelma kaihoisan musiikin ystäville. Juonnettu konsertti kuljettaa kuulijaa monen valtakunnan läpi tarinoillaan.

Tämä on esittelytuote.

Kaihoisan kaunista ja monipuolisen musiikin iltaa haluavalle suosittelemme romanimusiikki-vaikutteista konserttia tai ilta-ohjelmaa. Romanien musiikkiperinne on laaja ja rikas. Iltamat Iittalassa on esittänyt monipuolisesti eri puolilta Eurooppaa peräisin olevia kansanlauluja ja ohjelmisto on täydentynyt ja monipuolistunut koko ajan.

Mitenpä olisi makedonialainen kansanlaulu Na khelav, na gilavav?

"En tanssi, enkä laula. Kohtaloni on surullinen - Tulen kuolemaan nuorena. Oi Jumalani, miksi otat minut näin nuorena?"

Tai iloinen ja huoleton balkanilais-slaavilainen kansanlaulu, joka kajahtaa kaikesta puutteesta huolimatta pilke silmäkulmassa.

Loly phabay:

"Ei vaunussa kai ole lattiaa. Eipä ole omaa heilaakaan! Punaisen omenan halkaista saan, hop hop hop. Toisen sulle, toisen mulle hop hop hop!"

Katso lisää tunnelmia Musiikin matkassa -iltamista Youtube-kanavaltamme.

Lue blogista lisää romanien kansallispäivänä 8.4.2021 kirjoitettua tarinaa. Samassa kirjoituksessa puhutaan myös suomenhevosen hienoudesta.

Tämä tuotekuvaus täydentyy pian.


Hinta

Musiikin matkassa -esityksen hinta on alkaen 1500 € (alv 0%). Hinta on suuntaa-antava ja perustuu 45 minuutin juonnettuun konserttiin, jossa esiintyy kolme ammattimuusikkoa. Hintaan sisältyy halutessasi myös esitystilan somistuksen suunnittelu ja tilan somistaminen ennen tapahtumaa, sekä tilan siistiminen tapahtuman jälkeen. Tilavuokra ei sisälly hintaan, eikä mahdolliset matkakulut.

Musiikkiesityksen arvonlisävero on 10 %, joka lasketaan esityksen sovitusta hinnasta. Toimimme vastuullisesti ja teemme kaikista esityksistä ilmoituksen teostoon. Esityksestä koituvat tekijänoikeuskulut laskutetaan asiakkaalta (arvio 35-55 €) kuten myös mahdolliset tilavuokrakulut ja pitopalvelulaskut.


Asiakaspalvelu

Ota asiakaspalveluun yhteyttä, niin mietitään toteutuksen sisältöä, sijaintia ja ajankohtaa rauhassa. Siinä samalla sopiva hintakin näille tunnelmallisille kesteille selviää. Soita 044-344 7455 / Outi Vinkki