Luovasti maalaten - vapaan ja intuitiivisen maalauksen työpaja 07.03.2020 klo 13
Luovasti maalaten - vapaan ja intuitiivisen maalauksen työpaja 07.03.2020 klo 13

Luovasti maalaten - vapaan ja intuitiivisen maalauksen työpaja 07.03.2020 klo 13

Tuotetta rajoitettu erä.
35,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haluatko saada inspiraatiota taideharrastukseesi tai kokeilla jotain ihan uutta? Kaipaatko vapautta ja luovuutta ilmaisuusi tai uudenlaista tapaa harrastaa?

Tämä on esittelytuote.

Kuvataiteilija Liisa Rasinkankaan kurssilla pääset sukeltamaan luovaan ja vapaaseen ilmaisuun piirtämisen ja maalaamisen keinoin. Työpaja koostuu harjoituksista, jotka auttavat sinua pääsemään oman luovuutesi ja intuitiosi ääreen. Oman itsensä ja oman luovuutensa hyväksyminen ja arvostaminen tulee päivä päivältä helpommaksi.

Työpajan harjoitukset voivat toimia vapauttavina antamalla sinulle uusia näkökulmia niin taiteen harrastamiseen, kuin omaan arkeesikin. Tekemisen lähtökohtana on omaehtoisuus ja itsensä kuuntelu ja harjoitukset toimivat tarvittaessa tukevina suuntaviivoinasi matkalla kohti oman näköistäsi ilmaisua.

Luovasti maalaten -työpajasta sanottua:

”Kiitos vielä, että pääsin mukaan luovasti-pajalle! Sillä on minulle todella iso merkitys. Innostuin ostamaan muutamat perusvärit ja olen leikitellyt niiden kanssa vähän kotona. En tiedä koska olisin uskaltautunut kokeilemaan tätä ilman sinun pajaasi.”  Pirita

Aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita. Luovasti maalaten- pajaan tarvitset vain kiinnostuneen mielen ja halun kokeilla uutta. Vaatetuksessa kannattaa huomioida se, että maalit saattavat tahria, joten suosituksena esiliina tai rento asu.
Taidetarvikkeet sisältyvät osallistumismaksuun.

Työpajan kesto on 3 tuntia.


Lauantaina 07.03.2020 klo 13

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala


Liput työpajaan myydään etukäteen. Mahdollisuus ostaa myös teemapäivän paketti, joka pitää sisällään sen päivän työpajan, illallisen ja musiikilliset iltamat. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (työpajoissa alv 24%).

Liisa Rasinkangas on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2011 Satakunnan ammattikorkeakoulusta Kankaanpäästä ja hän on toiminut kuvataiteilijan ammatissa pitäen vuosittain solo-, yhteis-, ja ryhmänäyttelyitä. Vapaan maalaamisen lisäksi Liisa maalaa tilauksesta Sielunmuotokuvia ja naisista Jumaltarmuotokuvia, sekä ohjaa intuitiivisen maalauksen kursseja. Hän rakastaa luonnossa liikkumista ja luonto on hänen suuri inspiroijansa.