Löytöretki pyhään - The Sacred Music Adventure in the Village
Löytöretki pyhään - The Sacred Music Adventure in the Village

Löytöretki pyhään - The Sacred Music Adventure in the Village

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 10 %

Lähdetkö myyttiselle matkalle menneisyyteen? Pysähdytkö kanssamme pyhään? Iltamat Iittalassa 07.03.2020 klo 20. Peruslippu 15€.

Tämä on esittelytuote.

Edit : Toukokuun teemapäivä siirtyy.

Tämä teemapäivä työpajoineen, illallisineen ja musiikki-iltamineen toteutetaan, mutta ajankohta muuttuu. Tiedotamme uudesta ajankohdasta mahdollisimman pian.

Löytöretki pyhään - The Sacred Music Adventure in the Village


Pyhyyden kokemus kuuluu inhimillisen elämän piiriin. Luonnonkansoilla henkisyys on usein käytännöllistä ja luonnonilmiöiden kokemisen sävyttämää. Keitä me olemme - mistä me olemme tulleet? Kaikilla meillä on omat ajatuksemme ja uskomuksemme. Nykyihmisen vakaumus ja hartauden harjoitus on usein yksilöllistä ja omaehtoista. Kuitenkin pyhän kokemiseen liittyy myös ykseyden ja yhteisöllisyyden tunne. 

On sanottu, että suomalaisilla on kolme pyhää: sauna, kirkko ja pyhät luonnonpaikat. Moni myyttinen tarina on säilynyt niinkin yllättävän arkisessa asiassa kuin kehtolaulu. Muuttiko keskiajalla Suomeen omaksuttu kristinusko muinaisuskon käsitykset vai ujuttiko muinaisusko ajatuksensa kristilliseen maailmankatsomukseen? Tiedetään, että vanha kansa tunsi uhripaikkoja vielä 1900-luvulla. Auttaako meitä Neitsyt Maria vai esi-isien henget? Pyhässä oma kotikontu ja tuontitavara menevät suloisesti sekaisin.

Pyhästä ei saa kokonaan kiinni, mutta yhdessä voimme sitä ihmetellä ja ihastella. Luvassa lämminhenkinen ilta! Iltamat Iittalassa päräyttää tunnelmia myyttisestä menneestä, joka tuonee meidät myös tuttuun ja turvalliseen, yhä olevaan. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtumassa esiintymässä on ammattimuusikoiden lisäksi myös lapsia. Toivomme, etteivät mahdolliset pienet musiikilliset virheet tai ohjelman muutokset häiritse kokemustasi. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (musiikkitapahtumissa alv 10%).

Lauantaina 07.03.2020 klo 20-21.30

Lippu sisältää iltamien musiikillisen ohjelman.

Peruslippu 15€

Eläkeläinen 13€

Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies 7€

Lapsi ja nuori, alle 25-vuotias 7€

Perhelippu 40€

Lippuvalikon, mistä voit ostaa eri hintaisia lippuja, löydät tähän tuotteeseen linkitetystä tuotteesta seuraavalla nimellä: "Löytöretki pyhään - Lippuvalikko Eläkeläinen, työtön, perhelippu".

Kahvitus:

Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pikkuleipää

Vapaaehtoinen kahvimaksu

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala

Toimintaamme voi tukea ostamalla lipun tai useita lippuja omiin nimiinsä järjestämiimme musiikillisiin iltamiin. Maksettuja maksuja ei palauteta jälkikäteen.

Lisätiedot:

Soita 044-344 7455/ Outi

outi.vinkki@gmail.com

Facebook/ Instagram: @iltamatiittalassa