Balladin kaikuja - Ideas from Storytelling Music & Traditional Ballads
Balladin kaikuja - Ideas from Storytelling Music & Traditional Ballads

Balladin kaikuja - Ideas from Storytelling Music & Traditional Ballads

$ 7.59
Sisältää alv. 10 %

Tarinallinen konsertti kertomalaulun ja kansanballadin tradition hengessä. Sen päräyttää Iltamat Iittalassa, paikassa Iittala Village. Vain tunti Helsingistä!

Tämä on esittelytuote.

Balladin kaikuja - Ideas from Storytelling Music & Traditional Ballads


Tunnelmallinen, tarinallinen konsertti paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päässä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Osta lippu konserttiin tästä! Sydämellisesti tervetuloa!

Noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä ja pyrimme omalta osaltamme edistämään turvallisuutta ja hygieenisyyttä. Konserttilippujen myyntiä Balladin kaikuja -iltamiin rajoitetaan varmuuden vuoksi tässä vaiheessa 30 konsertti-vieraaseen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme vieraidemme turvallisuudesta. Tervetuloa rentoutumaan ja inspiroitumaan!

Kertovatko laulujen tarinat meille jotakin menneisyydestä tai meistä itsestämme? Mullistiko kansanballadi koko muinaisen maailman nostamalla naisen näyttämölle? Kiehtova musiikillinen matka keskiajan eurooppalaisen tarinalaulun traditiosta kansanballadien maailmanvalloitukseen.

Siinä missä eeppinen runous pohjautuu myytteihin ja miehisiin sankaritarinoihin, balladit keskittyvät ihmisten välisiin suhteisiin ja emotionaaliseen käyttäytymiseen. On väitetty, että valtaosa balladeista olisi naisten tekemiä. Oliko tarinalaulun nousu osa keskiajan uutta kumouksellista kehitystä, jossa naisen toiminta ja merkitys nousi aivan uudella tavalla mukaan jaettuun traditioon?

Mukaansatempaavien tarinoiden ja laulujen lisäksi kuulet, miten tanssiminen liittyy balladiin ja mitä tarkoittaa tarinalaulun kertauma eli refrengi. Ehkä myös selviää, miksi sitä Matildaa pyydetään tanssimaan valssi lammasvarkaan ilkitöissä. ”Waltzing Matilda, waltzing Matilda. You'll come a-Waltzing Matilda, with me!”

Balladi-laulujen draamallinen dialogi kertoo kantaaottamatta ja kaunistelematta tapahtumat, tapahtuneet tai sepitetyt sellaiset. Tarina on tarina, moraalinen mietintä jää kuulijalle.

Kyseessä on koko perheen tapahtuma. Luvassa tunnelmallinen ilta.

Tervetuloa Iittalaan!


Musiikki-iltamista sanottua:

"Kiitos taitavasti suunnitelluista ja toteutetuista musiikin ja tarinoiden illoista! Kodikas, lämmin ja tiivis tunnelma tempaa mukaansa. Konserteista jää hyvä mieli pitkäksi aikaa."

 - Leila Haaparanta

"Outi Vinkin konserteissa olemme käyneet aikaisemmin ja joka kerta tilaisuus on ollut hyvin nautinnollinen. On hienoa, että meillä on Kalvolassa keskuudessamme ryhmä, joka tarjoaa meille omaa erilaista musiikkiaan, jonka juurista olemme saaneet samalla mukavaa ja mielenkiintoista taustatietoa. Tervetuloa mukaan tapahtumiin Kylätalolle, Hollaajantie 3, Iittala."

 - Skip-Bo kerho: Helena Eerola, Aino Kulju, Ilkka Eerola ja Ismo Salo


Perjantaina 27.11.2020 klo 20-21.30


Peruslippu 15€

Eläkeläinen 13€

Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies 7€

Lapsi ja nuori, alle 25-vuotias 7€

Perhelippu 40€


Kahvitus:

Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pikkuleipää

Vapaaehtoinen kahvimaksu


Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala

Toimintaamme voi tukea ostamalla lipun tai useita lippuja omiin nimiinsä järjestämiimme musiikillisiin iltamiin. Maksettuja maksuja ei palauteta jälkikäteen.

Tapahtumassa esiintymässä on ammattimuusikoiden lisäksi myös lapsia. Toivomme, etteivät mahdolliset pienet musiikilliset virheet tai ohjelman muutokset häiritse kokemustasi. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Maksettuja ennakkomaksuja ei palauteta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (musiikkitapahtumissa alv 10%).


Lisätiedot:

Soita 044-344 7455/ Outi

outi.vinkki@gmail.com

Facebook/ Instagram: @iltamatiittalassa

Youtube: Iltamat Iittalassa


Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja yritys Iltamat Iittalassa on saanut niiden järjestämiseen luovan alan CreMa-tukea (AVEK, OKM). Hinnat ja toimitusehdot koskevat juuri näitä tapahtumia ja järjestäjillä on jatkossa oikeus muutoksiin koskien hintoja ja kulukorvauksia.


Teemapäivät

Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vegaanisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen konserttiin paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päästä paikoista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Järjestämme tulevan tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi. Toivotamme kaikki vieraat sydämellisesti tervetulleiksi! Hanki lippu teemapäivään!