Toimitusehdot:


Yleistä

www.iltamatiittalassa.fi on yrityksen Iltamat Iittalassa ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Iltamat Iittalassa (y-tunnus 1461801-2, Taljalantie 219, 14500 Iittala, +358 44 344 7455). Iltamat Iittalassa pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Tällä hetkellä verkkokaupassa on toiminnassa pankkimaksut, luottokorttimaksut ja mobiilimaksutavat.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut. Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat. Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Maksutavat ja maksuehdot löydät osoitteesta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tässä linkki sinne: Checkout Finland, maksutavat ja maksuehdot

Smartum Liikunta- ja kulttuurietu

Oman työpaikan tarjoamaa Smartum Liikunta- ja kulttuurietua voi käyttää yrityksen Iltamat Iittalassa (ja Tmi Hyvinvointi Vinkki, y-tunnus 1461801-2) monissa palveluissa. Näitä ovat esimerkiksi konsertit ja useimmat työpajat. Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuna kassalla ja maksaa voi myös SmartumPay -mobiilisovelluksella. Verkkokaupassamme ei valitettavasti ole tällä hetkellä Smartum-verkkomaksuun mahdollisuutta. Lisätietoa liikunta- ja kulttuuriedun sopivuudesta työpajoihin ja kursseihin saat Smartumin omilta sivuilta. 

Lippu konserttiin tai työpajaan kannattaa varata ajoissa. Mikäli aiot käyttää elämyksen tai aktiviteetin maksamiseen Smartum Liikunta- ja kulttuurietua, suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluumme hyvissä ajoin. Varaa liikunta- ja kulttuuriedulla ostettava lippu ja täytä yhteydenotto-lomake. Pyrimme varmistamaan paikan ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Lisätietoa Smartum Liikunta- ja kulttuuriedun käyttämisestä ja sillä maksamisesta Smartumin omilta verkkosivuilta.

Edenred Virike-etu

Oman työpaikan tarjoamaa Edenred Liikunta- ja kulttuurietua eli Edenred Virike-etua voi käyttää yrityksen Iltamat Iittalassa (ja Tmi Hyvinvointi Vinkki, y-tunnus 1461801-2) monissa palveluissa. Näitä ovat esimerkiksi konsertit ja useimmat työpajat. Edenred Virike-setelit käyvät maksuna kassalla ja maksaa voi myös mobiilisovelluksella. Lisätietoa Edered mobiilimaksu-sovelluksista. 

Lippu konserttiin tai työpajaan kannattaa varata ajoissa. Mikäli aiot käyttää elämyksen tai aktiviteetin maksamiseen Edenred Liikunta- ja kulttuurietua, suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluumme hyvissä ajoin. Varaa liikunta- ja kulttuuriedulla ostettava lippu ja täytä yhteydenotto-lomake. Pyrimme varmistamaan paikan ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Lisätietoa Edenred Virike-edun käyttämisestä ja sillä maksamisesta Edenredin omilta verkkosivuilta.

Lasku

Ryhmä- ja yritysasiakkaiden tilaustuotteisiin voimme kirjoittaa laskun. Veloitamme sovitusta tuotteen tai tapahtuman hinnasta vähintään 50% summan etukäteen. Laskutus- ja toimitusehdot sovitaan näissä tilanteissa tapauskohtaisesti.


Toimitus ja toimituskulut

Tilauksesta lähetetään tosite ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä tosite käy lippuna tapahtumiin. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on kolme vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupan palautusoikeus ei koske tuotteitamme. Maksettuja maksuja ei palauteta. Jos sairastut, toimittamalla lääkärintodistuksen tapahtumapäivään mennessä yritykselle Iltamat Iittalassa voit perua osallistumisesi työpajaan. Palautamme tässä tapauksessa sinulle 90% maksetusta työpaja-maksusta.

Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu kuluttajan nimenomaisesta pyynnöstä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Peruuttamisoikeus ei myöskään koske majoituspalveluita, ravintolapalveluita tai vapaa-ajan palvelua, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi. Vapaa-ajan palveluita ovat esimerkiksi huvi-, kulttuuri- ja urheilutapahtumat, harrastuskurssit ja välinevuokraus harrastustoimintaan. (Kilpailu- ja kuluttajavirasto)


Olethan ongelmatapauksissa suoraan yhteydessä meihin?

Asiakaspalvelu:

Soita: 044-344 7455/ Outi Vinkki

Sähköposti: outi.vinkki@gmail.com