Villiyrtti-retki Taljalan kylässä ja kokeileva, vierailijoille avoin Iittala Monday Jam -pihasoitto paikassa Iittala Village

Villiyrtti-retki Taljalan kylässä ja kokeileva, vierailijoille avoin Iittala Monday Jam -pihasoitto paikassa Iittala Village

Sateet seurasivat kovia helteitä ja nyt jännityksellä odotamme, millaisia ilmoja tuleviin tapahtumapäiviin osuu!

- Villiyrtti-retki toteutetaan, kovan sateen sattuessa kuitenkin pienin muutoksin.
- Avoimet Puutarhat -tapahtuman toteutumiseen ei säät tuota muutoksia.
- Iittala Monday Jam -pihasoitto sen sijaan toteutetaan vain sään suosiessa.
- Toimimme vastuullisesti ja noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä.
- Erityisen tarkkoja olemme turvallisuudesta ja hygieniasta tapahtumissa.


Villiyrtti-retki Taljalan kylässä aamuvirkuille 5.7.2020 klo 9 - 12

Lähdemme pienellä porukalla aamuista kyläluontoa ihailemaan retkimielellä. Aamuinen villiyrtti-retki Taljalan kylässä ei siis ole oikeastaan kurssi vaan matalan kynnyksen mukava ja tunnelmallinen kyläkävely aamuihmisille. Siinähän me voimme yhdessä oppiakin toki ja näin varmasti käykin. Pienen kävelyretken päätteeksi nautimme keittolounaan puutarhassa. Muutamia paikkoja aamuraikkaalle reissulle on jäljellä, jos mielit mukaan. Varaa lippu retkelle iltamien verkkokaupasta tai soita retken järjestäjälle!


Avoimet Puutarhat, Puutarha Jussinhaka, Taljala 5.7.2020 klo 12 - 17

Puutarhaihmiset lähtevät liikkeelle, satoi tai paistoi. Avoimet Puutarhat -tapahtumaan on vapaa pääsy. Puutarha Jussinhaka on ensimmäistä kertaa mukana Avoimet Puutarhat -tapahtumassa ja toimikoon uusi juttu oppimistilanteena ja elämyksenä myös talon ja pihan omalle väelle. Mielellämme otamme vierailijoilta palautetta vastaan. Lähetä halutessasi omat mietteesi tapahtuman jälkeen yhteydenottolomakkeella iltamien verkkosivuilta! Puutarhan osoite: Jussinhaka, Taljalantie 219, 14500 Iittala.

Tapahtumassa toimii Pop Up -ravintola. Kahvia ja lounasta myydään Pop Up -periaatteella niin pitkään, kuin sitä riittää.

Tervetuloa maistelemaan!


Iittala Monday Jam 6.7.2020 klo 18, Keltainen Willa, Iittala Village

Lähes joka maanantai kokoontuu harjoittelemaan iltamissakin esiintynyt Iittala Jamit -soittoporukka. Poikkeusaikana harjoituksia pidettiin jonkin verran pihamaalla, puutarhassa. Konserttien ja tapahtumien siirryttyä päätimme juhlistaa Runon ja suven päivää 6.7.2020 päräyttämällä mukavan pihasoiton paikassa Iittala Village. Jos säät vain sallii, Iittala Jamit kokoontuu pitämään julkiset harjoitukset vanhan, viehättävän talon tunnelmallisessa puutarhassa. Soittolistalla vanhaa ja tulevaa ohjelmistoa. Vapaa pääsy.

Osoite: Keltainen Willa, Hutinkuja 4, 14500 Iittala.

Säävaraus: Ulkona, taivasalla soittaminen onnistuu vain, mikäli on poutaa. Sateen sattuessa tapahtumaa siirretään. Tiedot mahdollisista muutoksista päivitetään Iltamat Iittalassa facebook -sivulle.

Tapahtumassa toimii Pop Up -kahvila, jossa herkkuja tarjoilevat Taimi, Olga ja Elsa. Talon emäntä Anni avustaa ja auttelee kahvilan pitäjiä ja tapahtumavierailijoita parhaan kykynsä mukaan. Varaa kahvia varten mukaasi käteistä tai pankkikortti.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan annos Iittala Jamien musiikkia ja tyttöjen leipomuksia!


Virkistävää heinäkuun täysikuuta!

Jos satut olemaan kuuhullu, nauti nyt ja valvo muutama ilta myöhään. Kerran vuodessa se vain on ihmisellä kesä! Ja jos olet se toinen ihmistyyppi, joka ei usko kuuhulluuteen, koska ei koskaan täysikuun tullessa valvo, nuku sitten oikein makeasti! Vanha kansa sanoo, että jos nuorena nukkuu, se on sama kuin panisi rahaa pankkiin. Jotenkin minulla on sellainen tunne, ettei nukkumisesta varsinaisesti vanhemmallekaan väelle mitään haittaa ole, pikemminkin päinvastoin!

Kiva jos nähdään tulevissa tapahtumissa! Tunnelmallista heinäkuuta!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.