Villiyrtti-retki aamuvirkuille ja tunnelmallinen intuitiivisen muotokuvamaalauksen tapahtuma Taljalassa 31.7.2020

Villiyrtti-retki aamuvirkuille ja tunnelmallinen intuitiivisen muotokuvamaalauksen tapahtuma Taljalassa 31.7.2020

Koululaisten kesäloma lähenee loppuaan. Vielä viimeiset kesäreissut toteutetaan ja lomat pidetään ja sitten annetaan syksyn tulla. Loppukesä ja alkusyksy on muutoksen aikaa ja kun matkapyykit on pesty, moni istuu aloilleen ja miettii, mitä tuleva syksy tuo tullessaan. Talvi voi tuntua vielä kaukaiselta, tulevasta keväästä puhumattakaan, mutta yhtä varmasti kuin aurinko nousee ja laskee joka päivä, tulee talvi ja kevät ja sen jälkeen uusi kesä.

Tuleva vuosi 2021 on Iittalan kylälle varsinainen super-juhlavuosi. Pyöreitään juhlii maineikkaan lasitehtaan lisäksi ainakin Kultasuklaa, Kalvolan kirkko ja Design-museo. Iltamat Iittalassa alkaa suunnitella jotain kivaa ohjelmaa juhlavuoteen - jotain mukavaa, joka on sekä tunnelmallista että turvallista. Mutta vasta, kun matkapyykit on pesty. Nyt nautimme vielä kesästä!


Iittala Jamit kiittää maanantaista

Iittala Jamien iloinen pihasoitto Keltaisen Willan puutarhassa Iittalan kylässä toteutui maanantaina 20.7.2020. Yleisöä oli paikalla mukavasti ja tunnelma kotoisa. Saipa taas todeksi kokea, että musiikki on esittävä taide. Musiikki on tarkoitettu kuunneltavaksi, aistittavaksi, käsiteltäväksi, koeteltavaksi ja myös keskenämme jaettavaksi.

Kesäisestä lämpimästä sadekuurosta huolimatta ilta onnistui hyvin. Vinkin tytöt olivat kahvilan pitämisestä tohkeissaan ja kaikki tapahtui järjestyksessä ja turvallisesti talon emännän ohjauksessa ja avustamana. Iittala Jamit kiittää ja lupaa, että jatkoa rennoille soittohetkille varmasti vielä seuraa!


Villiyrttiretki 31.7.2020 klo 9 - 12

Heinäkuu huipentuu kivaan pikku festariin Taljalan kylässä. Perjantaina 31.7.2020 Puutarha Jussinhaka kutsuu aamuvirkut luonnonystävät villiyrttiretkelle heti aamusta. Lähtö on 31.7.2020 klo 9 talon pihasta ja liput retkelle voit hankkia iltamien verkkokaupasta. Retken hinta on 35€ ja hinta sisältää keittolounaan puutarhassa. Retken kesto on 3 tuntia. Osta lippu villiyrtti-retkelle.

Retken lähtö: Puutarha Jussinhaka
Osoite: Taljalantie 219, 14500 Iittala


Sielunmuotokuva - Intuitiivisen muotokuvan maalausta 31.7.2020 klo 13 - 19

Päivä jatkuu Sielunmuotokuvien maalaustapahtumalla klo 13 niin ikään Taljalassa. Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy ja samaan aikaan voi nauttia paitsi puutarhasta ja maalauksien valmistumisesta, myös Vinkin tyttöjen maukkaista Pop Up -kahvilan antimista.

Taiteilija Liisa Rasinkangas maalaa yleisöstä sielunmuotokuvia eli intuitiivisia muotokuvia Taljalassa perjantaina 31.7.2020 klo 13.00 - 19.00. Sielunmuotokuvaan piirtyy sisäisen maailman tunnelmia, joita taiteilija myös sanoittaa maalatessaan. Mallin läsnäolosta ja tilanteen vuorovaikutuksesta syntyy maalaukseen tunnelmat, värit ja muodot. Sielunmuotokuvaan voi nousta mallille merkittäviä teemoja ja parhaimmillaan sielunmuotokuva tarjoaa nähdyksi tulemisen kokemuksen.

Osta lippu intuitiiviseen muotokuvaan verkkokaupasta. Osta lippu intuitiiviseen muotokuvaan verkkokaupasta. Ajankohdat maalaamiselle ovat perjantaina 31.7.2020 klo 13, klo 14, klo 15, klo 16, klo 17 ja klo 18. Halutessasi voit varata ajan lipun oston yhteydessä numerosta 044-344 7455 / Outi Vinkki. Jäitkö ilman maalausaikaa? Tilaisuudessa on mahdollista päästä maalatuksi, jos taiteilija työskenteleekin suunniteltua nopeammin.

Paikka: Puutarha Jussinhaka
Osoite: Taljalantie 219, 14500 Iittala


Yhdistele aktiviteetteja - Kuutamovaellus Pyhän Olavin tunnelmissa 31.7.2020 klo 20.30

Heinäkuun viimeinen perjantai-päivä on täynnä mukavaa tekemistä luonnon helmassa ja taiteen parissa. Aamulla täydenkuun villiyrttiretki Taljalan kylässä, iltapäivän ajan intuitiivisten muotokuvien maalaamisen seuraamista ja illalla Kalvola-Seuran kuutamovaellus Pyhän Olavin tunnelmissa, lähtö Kalvolan kotiseutumuseolta klo 20.30 (os. Iittalantie 284). Yhdistele aktiviteeteista itsellesi mieluinen kokonaisuus!


Tervetuloa Iittalaan!RANNALLA


Ihanat vaaleat pilvet

liukuvat taivaalla.

Hiljaa ja lumoavasti

laulaa ulappa.


Aaltojen hyväilyistä

hiekka on väsynyt.

Tulisit aivan hiljaa,

tulisit juuri nyt —


- Saima Harmaja


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.