Villiyrtti-retki 5.7.2020 Taljalassa, puutarha-iloa ja tulevia musiikillisia kohtaamisia

Villiyrtti-retki 5.7.2020 Taljalassa, puutarha-iloa ja tulevia musiikillisia kohtaamisia

Lämpöä on riittänyt tänä kesänä ja kaikenlaista muutakin poikkeuksellista. Haluamme toimia vastuullisesti ja noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä. Kehitämme turvallisia ja tunnelmallisia juttuja, joista pääsee nauttimaan niin kyläläinen kuin matkailijakin. Ryhmille koostamme mielellämme lämminhenkistä ohjelmaa, jota olisi mahdollista toteuttaa Iittalan kylässä, luonnon keskellä, kulttuurimaisemassa tai ryhmän itse valitsemassa paikassa. Rennolla ja iloisella otteella katsomme eteenpäin. Kiva, jos seuraat meitä somessa! Iltamat Iittalassa löytyy tällä hetkellä seuraavista sivustoista: Facebook, Instagram ja Youtube.  Iltamat Iittalassa -esittely Youtube-kanavalla aiheella "Musiikkia maisemassa".


Marraskuun teemapäivä 27.11.2020

Toukokuun teemapäivä on siirretty marraskuuhun 2020. Näillä näkymin tapahtuma toteutuu perjantaina 27.11.2020, ellei mitään estettä siihen ilmene. Kirjoitellaan tuosta tapahtumasta lisää tuonnempana, mutta mainittakoon sen verran, että liput tapahtumaan ovat jo myynnissä. Vaikuttavan ja kestävän äänen kurssi, maukas vegaaninen illallinen ja kansanballadien maustama ilta tarjoillaan Iittalan Lasimäen joulunavaus-viikonlopun alla. Tapahtumaan on lippuja rajatusti. Äänityöpajaan otetaan vain 12 osallistujaa, vegeillalliselle korkeintaan 30 ruokailijaa ja Balladin kaikuja -konserttiin on myynnissä tällä hetkellä vain 40 lippua. Pidämme tapahtuman pienenä ja turvallisena. Lämpimästi tervetuloa kaamoksen keskeltä tunnelmalliseen teemapäivään Iittalaan! Hanki lippusi teemapäivään 27.11.2020.


Musiikkia maisemassa -pilotointia

Haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja ajatuksena on järjestää tulevaisuudessa enemmän pieniä musiikillisia päräytyksiä sekä kokeilla hiukan erilaisia, rentoja ja iloisia juttuja liittyen työpajoihin, ruokaan ja musiikkiin. Edelleen ajatus on kehittää tuotteita ja palveluja kulttuuri lähtökohtana ja pitää tapahtumat tunnelmallisina ja lämminhenkisinä. Elokuussa Iltamat Iittalassa osallistuu Maisa-hankkeen maiseman tuotteistamisen pilotointiin koostamalla teemallisen ja tarinallisen musiikkiesityksen maisemassa. Tulevaisuudessa voimme soveltaa hankkeessa oppimiamme asioita ja tuoda niitä ryhmille tarjottavaan ohjelmaan enemmän.


Avoimet Puutarhat 5.7.2020, puutarha Jussinhaka

Iltamat Iittalassa -yrittäjän piha on tänä kesänä mukana valtakunnallisessa Avoimet Puutarhat -tapahtumassa. Puutarha Jussinhaka kutsuu 5.7.2020 klo 12-17 nauttimaan Puutarha-ilosta Taljalan kylään!  Avoimet Puutarhat -tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy. Noudatamme tapahtuman ohjeita ja sääntöjä ja olemme erityisen tarkkoina turvallisuus- ja hygieniamääräyksistä. Paikan päällä Pop Up -ravintola myy kahvia ja kevyttä lounasta niin pitkään, kun sitä riittää. Avoimet Puutarhat -tapahtuman yleisten ohjeiden mukaan ruuat tarjoillaan pöytiin ja voit nauttia makuja maisemasta puutarhassa tai terassilla istuen.

Tapahtuma-aamuun tarjolla on pienelle joukolle yrtinkeruu-retki ja lounas puutarhassa. Aamuinen villiyrtti-retki Taljalan kylässä on 5.7.2020 klo 9-12. Hinta on 35€ sisältäen keittolounaan puutarhassa. Retkelle otetaan vain 10 osallistujaa, joten villiyrteistä ja aamutunnelmasta kiinnostuneiden kannattaa toimia pian. Tunnelmallista ohjelmaa ryhmille vain noin tunnin matkan päässä kaupungeista Helsinki, Tampere ja Turku.


Iittala Monday Jam 6.7.2020

Pientä pihamusisointi-karkeloa on luvassa vielä heinäkuulle eli jos allakassa on tilaa, kirjoita sinne nyt samantien musiikillinen merkintä kohtaan "Runon ja suven päivä". Maanantaina 6.7.2020 klo 18 luvassa soitantoa ja kaffetta paikassa Iittala Village.

Lisätietoa tulee pian!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua Sinulle! Muistathan nauttia musiikin ja auringon lisäksi riittävästi nestettä.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.