Vastuullisuus ja kiertotalous kiehtovat. Taljalassa on havaittavissa ilahduttavaa aktiivisuutta. Iltamien kanavalla uutta kuunneltavaa tasa-arvoisuuden teemaan suomalaisen naisen historian valossa - Hei hei Sanna Marin, muista kaskiviljely!

Vastuullisuus ja kiertotalous kiehtovat. Taljalassa on havaittavissa ilahduttavaa aktiivisuutta. Iltamien kanavalla uutta kuunneltavaa tasa-arvoisuuden teemaan suomalaisen naisen historian valossa - Hei hei Sanna Marin, muista kaskiviljely!

Hengissä ollaan ja verkkoja viritellään sekä nautitaan kesästä!

Visit Hämeen sivuilta löytyy päivitetty kuvaus kehittämistämme ryhmäaktiviteeteista ja yleisötapahtumista. Mitä tarpeita sinulla on ryhmäsi suhteen ensi talvikaudelle, entä seuraavaan kesään? Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro ajatuksesi.

Asiakaspalvelu
Puhelin 044-344 7455 / Outi Vinkki

Mainostan muutamaa paikallista tapahtumaa kesäkuun 2021 osalta. Kesäinen kirpputori järjestetään aktiivisten kyläläisten toimesta Taljalassa lauantaina 12.6.2021 klo 12-15. Paikka: Pietilän talon pihapiiri (os. Taljalantie 138, 14500 Iittala). Lisätietoja saat soittamalla numeroon 050-308 0781 / Kaisa. Sydämellisesti tervetuloa mukavaan kyläämme!

Valtakunnallinen Avoimet Puutarhat -tapahtuma on sunnuntaina 20.6.2021 klo 12-17. Iltamat Iittalassa -yrittäjän kotitalon piha on mukana tuossa kivassa tapahtumassa. Osoite Taljalantie 219, 14500 Iittala. Puutarha Jussinhaka kutsuu vieraat viihtymään. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Naisasia on edelleen ajankohtainen. Tasa-arvoisuuden vaaliminen kuuluu vastuullisuuteen ja vaatii todella jatkuvaa paneutumista sekä Suomessa, että maailmalla. Iltamat Iittalassa -yrittäjä Outi Vinkki opiskelee kesän 2021 ajan vastuullisuutta, kestävää kehitystä, kiertotaloutta ja ekologisuutta sekä liiketoiminnan aineita. Tapahtumia järjestetään Iltamien toimesta Iittalan kylässä ja lähialueilla taas, kun ne ovat varmasti turvallisia.

"Hei hei Sanna Marin" ei ole puoluepoliittinen laulu ja oikeastaan se ei liene poliittinen ollenkaan, ellei nyt sitten kulttuuripoliittinen. Sen sijaan laulussa on elementtejä suomalaisen naisen historiasta. Ensimmäisessä laulusäkeistössä on lauluntekijän oman suvun trauma. Toivottavasti laulussa kuuluu kuitenkin myös kyseisen suvun naisten vahvuus ja voima, sekä suomalaiselle naiselle tyypillinen luonteva ja rakastava luontosuhde. Suomalaisen alkuperäiskarjan hoitaminen ja suomenhevosen valjastaminen kärryjen eteen ja ohjaksiin tottuneesti tarttuminen ovat aina kuuluneet suomalaiselle naiselle. Suomalaiset naiset ovat hienoja - ja kyllä - sitä saa korostaa ja tuoda esiin.

Kuuntele iltamien Youtube-kanavalta laulu Hei hei Sanna Marin.

Hei hei Sanna Marin
Sanat ja sävel: Outi Vinkki.
Kaikki oikeudet lauluun pidätetään.
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.