Uuden alkaneen vuoden ja keskitalven kunniaksi aloittaa luontokurssi 19.2.2022 Taljalassa

Uuden alkaneen vuoden ja keskitalven kunniaksi aloittaa luontokurssi 19.2.2022 Taljalassa

Vanha kansa juhli keskitalvea 13. tammikuuta. Erinäisten kalenterimuutosten vuoksi tuo kyseinen ajankohta on nykykalenterissa vasta 25. - 26. päivä tammikuuta. Sanovatpa toiset, että talvi on puolessa heikinpäivänä. Niin tai näin, sydäntalven aika on käsillä ja karhut kääntelevät unisia kylkiänsä. Iltamien väki on jarrutellut yleisötilaisuuksien kanssa odottaen aikaa parempaa, mutta nyt on jotakin kuitenkin tulossa.

Pilotoimme Luontovuosi 2022 -kurssin helmikuun ja lokakuun 2022 välisenä aikana. Kurssi on tarkoitettu luontoharrastajalle, joka haluaa oppia lajitunnistamisen alkeita ja luonnossa olemisen perusasioita ja kurssi sopii myös luonnossa liikkujalle, jolla on tarve syventää osaamistaan. Läsnäolon ja rauhoittumisen ulottuvuus on kurssin ohjelmassa tiiviisti mukana.

Kurssilla on mahdollisuus suorittaa yrttien poimijakortti ja sienien poimijakortti tai täydentää niitä. Pilotoinnin ajan kurssimaksuna toimii kertamaksu 20 euroa / kurssipäivä (hinta sis.alv.). Osallistujan perheenjäsen pääsee mukaan vieläkin edullisemmin. Maksu suoritetaan paikan päällä. Kurssimaksuun sisältyy opiskeluun käytettävät materiaalit ja kurssipaikalla kahvit ja teet. Kurssin kaikki kokoontumiskerrat toteutetaan Kanta-Hämeen alueella.

Kurssin vetäjänä toimii luonto- ja ympäristöneuvoja Liisa Sukanen ja kurssia emännöi ekoneuvoja ja luontoharrastaja Outi Vinkki.

Luontovuosi 2022 -kurssi alkaa lauantaina 19.2.2022. Ensimmäinen kokoontuminen on iltamien yrittäjän Outi Vinkin kotitalossa Taljalassa.

Osoite: Taljalantie 219, 14500 Iittala

Lue kurssista lisää nettikaupastamme ja ota yhteyttä, jos haluat ilmoittautua mukaan tai kysyä lisätietoja. Ensisijalla ovat koko vuodeksi sitoutuvat osallistujat. Otamme osallistujia myös yksittäiskerroille, mikäli tilaa on.


Yhteystiedot

Puhelin: 044 344 7455/ Outi Vinkki

Sähköposti: outi.vinkki@gmail.com


Luontovuosi 2022 -kurssi aloittaa 19.2.2022 Taljalassa.


Oikein antoisaa keskitalven aikaa ja mukavia luontohetkiä!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.