Tarjolla herkullinen vegaaninen ja gluteeniton kolmen lajin illallinen osana tapahtumakokonaisuutta 27.11.2020 Iittalassa

Tarjolla herkullinen vegaaninen ja gluteeniton kolmen lajin illallinen osana tapahtumakokonaisuutta 27.11.2020 Iittalassa

Marraskuun teemapäivään on vielä muutama viikko aikaa ja järjestelyt on meidän tekijöiden puolelta hyvässä vauhdissa. On mielenkiintoista nähdä, millainen päivästä tulee ja millaista palautetta saamme vierailijoilta. Ilolla odotamme teitä!


Teemapäivä-hankkeella pilotoidaan toimivaa tuotetta ryhmämyyntiin

"Teemapäivät Iittalassa" on hanke, johon yritys Iltamat Iittalassa on saanut AVEK:in luovan alan yritysten CreMa-tukea (Opetus- ja kulttuuriministeriö). Hankkeessa pilotoidaan kaksi erillistä tapahtumaa ja ne toteutetaan yhteistyössä useiden eri toimijoiden kanssa. Ensimmäinen pilotti saatiin päätökseen jo lopputalvesta 2020 ja toisen pilotin järjestäminen siirtyi toukokuulta 2020 saman vuoden marraskuun 27. päivään johtuen tapahtuma-alan suosituksista ja määräyksistä.

Marraskuun teemapäivä sisältää vaikuttavan ja kestävän äänenkäytön työpajan, herkullisen vegaanisen ja gluteenittoman kolmen lajin illallisen ja tarinalaulujen konsertin. Pääpaino hankkeessa on viestiä ja markkinoida teemapäivää kokonaisvaltaisena kokemuksena, mutta lippuja on toki saatavissa tässä marraskuisessa toteutuksessa kaikkiin osa-alueisiin myös erikseen. Myöhemmin mahdolliseen ryhmämyyntiin päätyessään tilaaja voi valita, mitä kaikkea haluaa yhdistää vaikkapa työyhteisön tykypäivään tai tiimikokouksen yhteydessä pidettävään virkistyiltaan. Iittalassa pidetään iltamat hyvillä mielin ja turvallisesti – Kylätalossa opitaan äänenkäyttöä ja maistellaan vegeruokia.


Herkullinen vegeillallinen 27.11.2020 klo 18

Oletko joskus ajatellut, että vegaaninen ruuanlaitto kyllä kiinnostaisi, mutta on vaikea keksiä, kuinka aterioista saisi maittavia ja tarpeeksi monipuolisia? Mariia Ruusunlahti on tehnyt vegaanisia illallisia useita vuosia ja hän todella inspiroituu, jos saa ruokailijoille pienen innostuksen sysäyksen vegaanisen ruuanlaiton alkuun. Kokeneellekin vegeruokakonkarille Mariia Ruusunlahden ruokalajit ovat todella herkullisia ja näyttäviä. Tervetuloa ruokailemaan vaikkapa osana teemapäivän kokonaisantia, tai ihan erikseenkin!  Lisätietoja aiheesta antaa Outi Vinkki (puhelin 044 344 7455). Seuraa Mariian sivuja Facebookissa!

kuva: Ruokailijoita teemapäivän vegeillallisella ensimmäisen pilotin toteutuksessa lopputalvella 2020.


Marraskuun teemapäivä 27.11.2020 klo 13.00 - 21.30

Aloitamme teemapäivän Liisi Petterssonin asiantuntevalla ja innostavalla kestävän ja vaikuttavan äänenkäytön koulutuksella. Puheen Flow -työpajassa saat konkreettista apua äänellesi. Kurssi kestää neljä tuntia ja osallistujat saavat mukaansa 10 minuutin harjoitusohjelman, jolla säännöllistä äänenhuoltoa voi jatkaa kotona helposti ja turvallisesti.

Vegeillallinen tarjoillaan klo 18. Illallinen on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Illalliseen kuuluu alkukeitto, salaatit, pääruoka ja jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Tervetuloa herkuttelemaan ja rentoutumaan Iittalaan!

Balladin-kaikuja konsertti vie kuulijan kertomalaulujen kiehtovaan maailmaan iltamien musiikilliseen, juonnettuun tyyliin. Konsertti alkaa klo 20 ja kestää noin 1,5 tuntia.  Tarinallinen konsertti kertomalaulun ja kansanballadin tradition hengessä. Sen päräyttää Iltamat Iittalassa, paikassa Iittala Village. 


Teemapäivän hinnat:

  • Koko päivä vain 168 €
  • Äänenkäytön kurssi äänityöntekijöille 120 € (kesto 4 tuntia)
  • Vegeillallinen 45 € (sisältää alkukeiton, salaatin, pääruuan ja jälkiruuan sekä kahvin ja teen)
  • Konserttilippu 15 € (eläkeläinen 13 €, työtön, opiskelija, varusmies ja alle 25-vuotias 7 €), Perhelippu 40 €


Hinnoittelu koskee juuri tätä tapahtumaa ja järjestäjä pidättää oikeuden jatkossa hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala


Sydämellisesti tervetuloa Iittalaan!

Liput myydään etukäteen! Tilaa teemapäivä-lippusi verkkokaupasta tai soita numeroon 044-344 7455 / Outi Vinkki


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.