Puheen Flow -kurssi Iittalassa 27.11.2020

Puheen Flow -kurssi Iittalassa 27.11.2020

Marraskuun teemapäivä lähestyy ja innolla odotamme tapahtumapäivää ja sen antia. Pidämme teemapäivän pienenä ja turvallisena ja työpaja, illallinen sekä konsertti toteutetaan, vaikka osallistujia olisi vähemmän kuin tavallisesti.

Tervetuloa Iittalaan!


Marraskuun teemapäivä 27.11.2020 klo 13.00 - 21.30

Järjestämme marraskuun teemapäivän Iittalassa kestävän ja vaikuttavan äänenkäytön kurssin sekä kansanballadi-konsertin teemalla. Päivän antiin kuuluu myös vegaaninen illallinen. Puheen Flow -äänenkäytön koulutuksen vetää Liisi Pettersson ja vegeillallisen tarjoilee tuttuun tapaan Mariia Ruusunlahti. Musiikkitarjoilusta kertomalaulujen parissa vastaa Iltamat Iittalassa. Työpaja alkaa klo 13, illallinen klo 18 ja iltamien konsertti klo 20. Tule yksin tai ystäväsi kanssa tunnelmalliseen päivään Iittalan kylään!


Puheen Flow -vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja 27.11.2020 klo 13

Käytätkö ääntäsi päivittäin paljon? Väsyykö äänesi helposti? Haluaisitko puhua kuuluvammin, rohkeammin ja vaikuttavammin? Tämä työpaja on juuri sinulle!

Tule Puheen Flow -työpajaan innostumaan ja oppimaan. Äänessäsi on huomattavan paljon ilmaisupotentiaalia, kun opit käyttämään sitä rennommin, vaikuttavammin ja kestävämmin. Pääset oman äänenkäyttösi kehittämisessä hyvään alkuun. Käytämme harjoituksissa äänitieteen ja äänipedagogiikan soveltavia menetelmiä.

Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan!


Puheen Flow -kurssilta saat konkreettisia työkaluja oman äänen huoltamiseen

Työpaja sisältää:

 • tietoa äänestä ja vaikuttavasta ja kestävästä äänenkäytöstä 
 • ohjausta äänenkäytön tyypillisimpiin haasteisiin 
 • kirjalliset harjoitusohjeet 10 minuutin harjoitusohjelmaan, jolla jatkat harjoittelua työpajan jälkeenkin
 • vinkkejä äänenhuoltoon

Työpajassa opit:

 • tuottamaan ääntäsi terveesti 
 • hyödyntämään eri äänenlaatuja viestinnässä 
 • lisäämään puheesi selkeyttä ja äänesi sointia 
 • voimistamaan ääntäsi taloudellisesti 
 • huoltamaan ääntäsi erilaisin apuvälinein 


Puheen flow -valmennuksista sanottua:

"Kiitos todella intensiivisestä, mukaansatempaavasta, rennosta ja tehokkaasta kurssista. Sain paljon työkaluja ääneni käyttöön ja sen huoltamiseen." - Merja Turunen, sairaanhoitaja ja saattohoidon asiantuntija

“Tuli sellainen tunne, että omasta äänestä voi ja kannattaa huolehtia. Suosittelen kaikille, jotka puhuu tai laulaa tai muuten haluaa tehostaa omaa äänenhuoltoa ja käyttöä.” -Sanna Puheen flow -työpajassa

“Oli erittäin miellyttävä ja hyödyllinen kokemus, Liisi on tosi osaava ja mukava valmentaja! Myös kanssavalmennettavat olivat mukavia ja rentoja, joten ilmapiiri oli oppimisen kannalta erittäin hyvä. Aika meni tosi nopeasti!” -Vesa Laine


Työpajan käytyäsi

 • tiedät, mistä äänen väsyminen johtuu ja miten sitä voi ehkäistä 
 • osaat käyttää ääntäsi taloudellisemmin 
 • ilmaiset äänelläsi entistä tietoisemmin ja vapautuneemmin 
 • sinulla on 10 minuutin harjoitusohjelma, jolla voit jatkaa harjoittelua myös kotona
 • osaat huoltaa ääntäsi päivittäin sekä flunssan tai äänen äkillisten rasittumien yhteydessä


Työpaja sopii kaikille äänenkäyttäjille: opettajille, varhaiskasvattajille, liikunnanohjaajille, terapeuteille, myyjille ja asiakaspalvelijoille.

Työpajan kesto on 4 tuntia.


Liisi Pettersson on äänenkäytön ja esiintymisen valmentaja, laulupedagogi (amk) ja vokologi (FM). Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta, Suomen ainoasta puhetekniikan maisterikoulutusta antavasta yksiköstä. Liisi on valmentanut yli viiden vuoden ajan puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää vaikuttavuutta ja kestävyyttä sekä esiintymään rohkeasti ja uskottavasti. Hän valmentaa laulua, äänenkäyttöä ja esiintymistä henkilökohtaiseen valmennukseen tulijoille ja työyhteisöille yrityksessään Ääniluotsi.


Lippujen hinnat:

Puheen Flow -työpaja 120 €

Koko teemapäivä sisältäen kurssin, vegeillallisen ja konserttilipun 168 €

Hinnat erikseen: illallinen 45 €, konsertti 15 € (13€/7€, perhelippu 40 €)

Aika: Perjantaina 27.11.2020 klo 13-21.30

Paikka: Kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Iittala


Puheen Flow -äänenkäytön kurssille otetaan vain 8 osallistujaa. Liput tapahtumaan myydään etukäteen. Hanki lippusi teemapäivään!

Voit hankkia lippusi myös varaamalle ne puhelimitse: 044-344 7455 / Outi Vinkki


Teemapäivät kokoaa antoisan työpajan ja maittavan vegaanisen illallisen sykähdyttäväksi kokemukseksi. Päivä huipentuu tunnelmallisen tarinalliseen konserttiin paikassa Iittala Village, vain tunnin matkan päästä kaupungeista Helsinki, Tampere ja Turku. Iittalaan pääsee myös junalla. Teemapäivät on useamman yrittäjän yhteisponnistus ja niihin on saatu luovan alan CreMA-tukea (AVEK, OKM). Järjestämme tulevan tapahtuman turvalliseksi ja tunnelmalliseksi.


Hyvää isäinpäivää ja pirteää viikonloppua!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.