Luontokurssi toteutuu helmikuussa ja Iittala Jamit harjoittelee ahkerasti

Luontokurssi toteutuu helmikuussa ja Iittala Jamit harjoittelee ahkerasti

Paljon tapahtuu, vaikkei siitä usein mitään näy eikä kuulu. Edelleen odotellaan vaan sitkeästi, josko ennen pitkää päästäisiin vapaammin ihmisten kanssa tekemisiin. Sillä aikaa tulkoon tässä kerrotuksi muutama asia.

Luontokurssia jo mainostettiinkin ja laitetaan vielä muutama lause kertauksen vuoksi. Luontovuosi 2022 -kurssi toteutuu lauantaina 19. helmikuuta klo 11-17. Aloitamme talviluonnon opiskelemisella ja tutkimisella. Ensimmäinen kurssikerta pidetään Taljalan kylässä, Iittalassa. Opettajana toimii luonto- ja ympäristöneuvoja Liisa Sukanen. Kurssimaksu on 20 € / kerta. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan soittamalla 044-344 7455 / Outi

Luontovuosi 2022 -kurssi aloittaa helmikuussa.


Iltamaemäntä toteutti pitkäaikaisen haaveensa taide- ja luontokokemuksista kirjoittamisesta ja ryhtyi Kulttuurikiikarin bloggaajaksi. Blogin nimi on Runotyttö ja ensimmäinen kirjoitus on luettavissa Kulttuurikiikarin nettisivuilla. Kyseisellä sivustolla on muitakin mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Kannattaa käydä tutustumassa!

Runotyttö kirjoittaa Maria Haatajan Samoilija-näyttelystä ja kokemuksesta käydä lasten kanssa taidegalleriassa taidetta katselemassa.


(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kuva: Liisa Sukanen konsertissa marraskuussa 2020. Kuvan otti Teemu Tuomioja.


Iltamien soittoyhtyeessä soittaneet ihmiset elävät normaalia elämää, joka sisältää iloja ja surua ja paljon työtä. Kaikilla on ruuhkavuodet meneillään ja harrastustoiminta elää kulloisenkin tilanteen mukaan. Kantaporukka istuu lähes joka maanantai-ilta sinnikkäästi harjoituksissa ja sitten iloitsemme, kun saamme joskus yllättäen täydennystä soittajistoon ja aika ajoin suorastaan solisti-ainesta paikan päälle. Ohjelmistoakin on pyritty haalimaan joustavuus edellä. Soitamme sitä, mitä pystymme. Ja vaikka haasteet piristää, musiikin ilo ennen kaikkea!

Vaikkei yleisölle avoimia konsertteja ole nyt ollut mahdollista järjestää, olemme kartuttaneet pikkuhiljaa ohjelmistoa. Syksypuoli soitettiin ja laulettiin kaihoisissa tunnelmissa ja talvi toi melankolian rinnalle myös reippaampaa menoa. Ehkäpä pääsemme esittämään selkäviikkojen pirteän kaihoisan ohjelmiston jossakin vaiheessa yleisöllekin.

Iittala Jamit -soittoporukan jäsenille on viimeisen vuoden aikana syntynyt myös vauvoja, yhteensä kolme kaunista tytärtä. Kokeilimme sen kunniaksi maanantaina 24. tammikuuta 2022 bändin treeneissä, että vieläkö Mori Chej sujuu. Sujuihan se. Mori Chej on tuutulaulu yhden vuoden vanhalle Szabina-tyttärelle. Pääset kuuntelemaan maanantaisen versiomme tästä kansanlaulusta iltamien Youtube-kanavalta.

Mori Chej, Romani Folk LullabyMukavaa talven jatkoa!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.