Avoimet Puutarhat 2020 -terveiset. Iloista runon ja suven juhlaa! Iittala Monday Jam -pihasoitto 20.07.2020 paikassa Iittala Village

Avoimet Puutarhat 2020 -terveiset. Iloista runon ja suven juhlaa! Iittala Monday Jam -pihasoitto 20.07.2020 paikassa Iittala Village

Avoimet Puutarhat, Puutarha Jussinhaka

Ensimmäinen villiyrttiretki sekä Avoimet Puutarhat 2020 on koettu ja iloinen mieli! Sää suosi aivan taianomaisella tavalla tapahtumapäivää - pilvipouta on oikein ihanteellinen puutarhapäivä. Tapahtumassa kävi viiden tunnin aikana noin 170 ihmistä ja järjestelyt sujuivat hyvin. Tunnelma oli iloinen ja rauhallinen ja tapahtuma saatiin hoidettua turvallisesti.


Teemana "yhdessä oppien"

Tämän vuoden teemana valtakunnallisessa Avoimet Puutarhat -tapahtumassa oli ”yhdessä oppien”. Järjestimme nyt ensimmäisemme ja otimme tapahtuman oppimistilanteena. Ehkäpä olemme mukana Avoimissa Puutarhoissa vielä toisenkin kerran! Mielellämme otamme palautetta ja parannusehdotuksia vierailijoilta vastaan.


Kuva: Avoimet Puutarhat 2020, Puutarha Jussinhaka. Vierailijoita kävi runsaasti ja köynnöskuusama ilahdutti kukinnallaan.


TÄRKEÄ ILMOITUS:

Iittala Monday Jam - pihasoitto 6.7.2020 on peruttu kovan tuulen ja epävakaan sään takia. Pahoittelut tästä! Yritämme kahden viikon päästä järjestää avoimet jamit samassa paikassa samaan aikaan. Toivotaan, että silloin on lempeämpi kesäilma tunnelmallisen puutarha-musiikkikahvilan pitämiselle. 

Maanantaina 20.7.2020 klo 18. Osoite: Keltainen Willa, Hutinkuja 4, 14500 Iittala. Vapaa pääsy. Säävaraus. Tervetuloa!” Hiljaa -pisara putoaa.

- Kuuletko kaislan taipuvan…

Ja kaislojen vieno kahahdus.

Kuin kuiskaus,

kuin rakkaus…”


(Eino Leino)


- Hyvää Runon ja suven ja Eino Leinon päivää 6.7.2020 -

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.